Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 200.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dennenbosweg 85 te Hengelo

ATTENTIE: De genoemde prijs is een vanafprijs en bedoeld als uitgangspunt voor verdere onderhandelingen! De oorspronkelijke vraagprijs was € 217.500,-.

Ruime twee-onder-een kapwoning met drie slaapkamers en een diepe tuin op het westen. De woning is gelegen in een rustige straat, met in de omgeving scholen, het centrum van Hengelo, een wijkwinkelcentrum en de op- en afrit van de A1 op slechts enkele autominuten afstand.

Nieuwsgierig geworden naar deze woning? Plan dan snel een bezichtiging!

Indeling
Begane grond:
Entree/hal met toilet, woonkamer, keuken met toegang tot de kelder en trapopgang naar de 1e verdieping, badkamer en een gang, met toegang tot de berging (cira 23m2) en daarnaast nog een extra berging die van uit de tuin bereikbaar is.

De woonkamer met eet- en zitgedeelte meet circa 40 m² en is voorzien van een PVC-vloer. Tevens is er een schouw voor een haard of allesbrander aanwezig.

In de open inbouwkeuken is een keukenblok in hoekopstelling geplaatst, waarin een aanrechtblad met kunststoffen toplaag, met daarin een enkele RVS spoelbak. De volgende inbouwapparatuur is aangebracht: 4-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, vaatwasser (2019), koelkast en een combimagnetronoven. In de keuken is een separate bar geplaatst en er bevindt zich een toegangsdeur naar de voorraadkelder.

De op de begane grond gesitueerde badkamer is uitgevoerd in een courante, frisse kleurstelling en uitgerust met een dubbele wastafel met onderkasten, een douchehoek met drain, een hangend toilet, een designradiator en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. De badkamer meet circa 9 m².

De inpandige schuur/bijkeuken bevindt zich achter de badkamer en meet circa 23 m². Daarnaast is er nog een vanuit de tuin bereikbare berging aanwezig van circa 7 m2 en een "café" van circa 13,5 m2 met daarvoor een overdekt terras/veranda van circa 14 m2.

Eerste verdieping:
Overloop met drie slaapkamers.

De slaapkamers meten oppervlaktes van circa 19,5, 14 en 11 m² en zijn alle drie voorzien van een laminaatvloer en draai-/kiepramen. De grote slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. De slaapkamers aan de voorzijde zijn voorzien van elektrische bedienbare screens en een dakkapel.

Tweede verdieping:
Door middel van een luik te bereiken vliering welke een oppervlakte meet van 19 m².

Tuin:
De op het westen gelegen achtertuin is voorzien van een gazon, bestrating en beplanting. Er bevindt zich aan de achterzijde van de woning een aangebouwde stenen berging welke te bereiken is via de tuin.
Tevens is achter in de tuin een vrijstaande houten schuur (bar) met veranda gevestigd.

Overige bijzonderheden:
Het oorspronkelijk bouwjaar is 1912 en uiteraard hebben er door de jaren heen en de afgelopen jaren diverse verbouwingen en verbeteringen plaatsgevonden, waardoor het geheel een actuele uitstraling heeft. Warmwatervoorziening en verwarming geschieden middels een Remeha Calenta HR Cv-ketel uit 2011(eigendom). De perceeloppervlakte bedraagt 272 m². De woonoppervlakte bedraagt circa 128 m² en de woning heeft een inhoud van rond de 584 m³.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben deze woning in 1986 gekocht en verbouwd van een winkel tot de huidige woning. 33 jaar hebben we hier gewoond en nu de kinderen de deur uit zijn wil ik een nieuwe stap maken. Het betreft een gezellige buurt waar de mensen nog elkaar groeten en helpen als dat nodig blijkt te zijn. In de achtertuin hebben we een grote vijver {indien deze niet wenselijk is voor u als koper dan wordt deze verwijderd. Achter de vijver hebben we een prachtige veranda en een eigen bar/café waar we mening feestje hebben gevoerd maar ook gezellig vertoefd hebben in zowel de zomer als winter.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1906-1930

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

584 m³

Woonoppervlakte

128 m²

Perceeloppervlakte

272 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Rolluiken, Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

West

Tuin oppervlakte

148 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Dichtbij OV

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: