Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 360.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Uitpakken en wonen!

Een fantastisch gelegen en royaal 4-kamperappartement met vrij zicht midden in het centrum van Saendelft. De royale woonkamer is ruim en licht door de vele raampartijen, samen met het vrije uitzicht waant u zich in de wolken. Het ruime balkon is afsluitbaar waardoor je hier van het vroege voorjaar tot het late najaar van de buitenruimte kunt genieten. Verder zijn er 3 slaapkamers, waar eventueel ook gekozen kan worden voor 2 royale slaapkamers. Samen met de nette keuken en badkamer is de woning direct te betrekken met alle voorzieningen in de onderbouw!

Het complex is ca. 27 meter hoog. Een herkenningspunt van de wijk! De woning is ruimtelijk en licht door de ronding van het complex en de vele raampartijen in de buitengevel. Wordt u al enthousiast? Maakt u via ons kantoor een afspraak om met één van onze makelaars het appartement te bezichtigen? Wij leiden u graag rond!

Ligging:
Het appartement is gelegen boven het winkelcentrum 'De Saen'. Hier vindt u alle voorzieningen voor uw dagelijkse boodschappen zoals een Albert Heijn en een Vomar, een slager en een bakker. Tevens beschikt het winkelcentrum over een eigen gezondheidscentrum. Op loopafstand bevindt zich het NS-station vanwaar u binnen 20 minuten in hartje Amsterdam staat. Door de goede bereikbaarheid van de uitvalswegen A8 en A9 bent u tevens binnen 20 autominuten in Haarlem, Alkmaar en Amsterdam.

Indeling:
Begane grond:
Afgesloten entree, met brievenbussen en bellentableau.

Vierde verdieping:
Entree, hal met meterkast, separaat modern toilet, fonteintje en mechanische ventilatie, inpandige berging met opstelling C.V., mechanische ventilatie-box en aansluiting voor wasmachine en droger. Royale woonkamer met grote raampartijen, toegang tot het afsluitbare balkon met vrij zicht en de half-open keuken voorzien van koelkast, vriezer met 3 lades, combi oven-magnetron, oven, vaatwasser, 5-pits gasfornuis, wasemkap en spoelbak. Via de centrale hal zijn de twee prima slaapkamers en de grootste slaapkamer met vaste kastenwand bereikbaar. Tevens de badkamer voorzien van tweede modern toilet, dubbele wastafel, grote inloopdouche, handdoekenradiator, mechanische ventilatie en verlaagd plafond met spotjes. 

In het kort:
- Woonoppervlak ca.: 105 m²
- Inhoud ca.: 339 m³
- Bouwjaar: 2010
- Elektra: 8 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 kookgroep
- Energielabel: A
- Isolatie: dakisolatie, spouwmuren en geheel voorzien van isolerende beglazing
- C.V. ketel: Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24 bouwjaar: 2010
- Ligging balkon: Noord
- VvE kosten: € 161,39 per maand + voorschot warmtekosten (incl. water): € 75,-
- Winkels en supermarkt gelegen in winkelcentrum de Saen
- Dichtstbijzijnde NS-Station Krommenie-Assendelft op 4 min. fietsen
- Vrij parkeren 
- Aanvaarding in overleg

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2010

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

339 m³

Woonoppervlakte

105 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Lift

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Box

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's