Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 160.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf € 160.000,-- k.k.

Verzorgd tweekamerappartement op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex

Op zoek naar een keurig appartement in Alphen aan den Rijn in een groene omgeving en nabij alle voorzieningen? Dan is dit appartement aan de Schelfhorst erg interessant voor u! Buiten de groene woonomgeving is het appartement zeer centraal gelegen en kunt u het appartement zo betrekken. De Herenhof ligt op steenworp afstand van de woning en hetzelfde geldt voor de uitvalswegen en het openbaar vervoer. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid waar u kosteloos de auto kunt parkeren.

De huidige eigenaar heeft in het jaar 2012 de woning betrokken en gemoderniseerd. Zo is er destijds een nieuwe keuken geplaatst, is het toilet vernieuwd en zijn de vloeren en wanden keurig afgewerkt.

Graag geven wij u vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging al een idee van de indeling en afwerking van dit nette appartement.

Begane grond
Entree met brievenbussen en beltableau.

Op de begane grond bevinden zich de fietsenbergingen en het trappenhuis welke toegang geeft tot de appartementen. De fietsenberging heeft de volgende afmetingen: 2.20 bij 1.80 meter.

Eerste verdieping
Hal met toegang tot de meterkast, toiletruimte, woonkamer en slaapkamer. De hal is in 2012 keurig afgewerkt met een nette laminaatvloer en gestuukte wanden. De toiletruimte is uitgevoerd met een vrijhangend toilet en fonteintje (eveneens in 2012 vernieuwd). Tevens bevindt zich in de hal de meterkast met 5 groepen en de opstelplaats van de C.V.-ketel (Intergas 2006).

Aan het einde van de hal komt u uit in de woonkamer met grote ramen. De woonkamer is heerlijk licht door het grote raam en de schuifpui. Middels de schuifpui verkrijgt u toegang tot het balkon.

De, in 2012 vernieuwde, keuken is uitgevoerd als rechte keukenopstelling met bovenkastjes en bevat de volgende inbouwapparatuur:
- 4-pits gaskookplaat,
- Afzuigkap,
- Vaatwasser,
- Combi-oven en
- Koel-/vriescombinatie.

De slaapkamer bevindt zich aan de andere zijde van het appartement. Deze is door de huidige eigenaar uitgevoerd met dubbel glas en een nette laminaatvloer. Via de slaapkamer kunt u de badkamer bereiken waar een ruime douchehoek, wastafel en aansluiting voor de wasmachine aanwezig is.

Bijzonderheden:
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor dit appartement bedragen € 83,16 per maand (2019). De stukken van de VVE liggen op ons kantoor ter inzage.

BIEDEN VANAF PRIJS € 160.000,= K.K.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Fijn appartement dicht in de buurt van winkelcentrum de Herenhof”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1984

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

153 m³

Woonoppervlakte

49 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

2

Aantal slaapkamers

1

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's