Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Sfeervolle en goed onderhouden eengezinswoning met fantastische tuin met volop privacy

In deze heerlijke woning kunt u volop genieten van: een zeer ruime woonkamer met luxe open keuken, 17 meter diepe achtertuin gelegen op het westen, 4 grote slaapkamers en ruim dakterras.

De woonwijk is rustig, mooi groen en op loopafstand van het gezellige dorpscentrum. In de directe omgeving is een bushalte, basisschool, kinderopvang en supermarkt. Daarnaast zijn er in de nabije omgeving verschillende uitvalswegen naar diverse steden, zoals Leiden, Amsterdam en Den Haag.

Bent u dol op de natuur? Dan is deze locatie ideaal voor u. U fietst vanuit hier zo de polder in. Het Hofstedepark is ca. 2 minuten lopen en op 5 minuten afstand bent u bij het zwembad en de sportvelden. Tevens is de ligging kindvriendelijk met voor de deur een leuke, recent gerenoveerde speeltuin.

Begane grond
Voortuin met toegang tot de berging en woning.

Entreehal met meterkast, het toilet met fonteintje en toegang tot de woonkamer.

Royale woonkamer met strakke lichte wanden, prachtige natuurstenen vloer welke in wildverband is gelegd en een sfeervolle openhaard. Een gedeelte van de berging is bij de woonkamer betrokken waardoor hier extra ruimte is ontstaan.

Fraaie luxe open keuken (2011) gesitueerd aan de voorzijde in rechte opstelling, in het midden een kookeiland, houtlook kastdeuren/lades en steenlook aanrechtblad. Aan inbouwapparatuur is hier het volgende aanwezig: koelkast met vriesvak, 6- pits gaskookplaat, rvs- afzuigschouw, combimagnetron, vaatwasser en close-in boiler.

Achtertuin
Heerlijke diepe zonnige achtertuin (ca. 17 meter diep) gelegen op het westen. De tuin is een prachtige groene oase met verschillende terrassen, een tuinhuis en achterin een houten stijger aan het water. U waant zich hier echt in het “buitengebied”.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en badkamer. De royale en sfeervolle ouderslaapkamer aan de voorzijde biedt toegang tot de flinke bergruimte onder de schuine kap. De gehele etage is voorzien van een nette laminaatvloer en witte strakke wanden.

Volledig betegelde badkamer voorzien van ligbad met douche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping
Voorzolder met cv ketel optelling (Nefit Ecomline HR, bouwjaar 2001), wasmachine- en drogeraansluiting, veel bergruimte achter het knieschot en toegang tot de 4e slaapkamer. Zowel vanuit de voorzolder als vanuit deze ruime slaapkamer bereikt u het grote dakterras aan de voorzijde. De slaapkamer is keurig afgewerkt met lichte strakke wanden en een nette laminaatvloer.

Tot slot biedt de bergvliering u veel extra opbergmogelijkheden.

Bijzonderheden

- Buitenschilderwerk aan de voorzijde is in 2019 uitgevoerd.
- Oplevering in overleg (indicatie begin 2e kwartaal 2020).

VRAAGPRIJS € 325.000 ,= k.k.


Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben met heel veel plezier gewoond op De Tas 35 en ieder jaar huis en tuin een beetje meer naar onze smaak kunnen voegen. Het dakterras is een heerlijke plek voor een kop koffie in de ochtendzon. De tuin is de ideale plek voor diner en een wijntje in de middag- en avondzon. Door de renovatie van de speeltuin in het hart van De Tas in 2018 en de herinrichting van het Hofstedepark zijn de speelmogelijkheden van kinderen uit de buurt flink uitgebreid en is het contact met en tussen buurtgenoten zichtbaar toegenomen.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1978

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

410 m³

Woonoppervlakte

121 m²

Perceeloppervlakte

176 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Veel woon- en bergruimte

 

Veel privacy

 

Lichte woning

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's