Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 285.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Keurige eengezinswoning met ruime woonkamer, groene tuin, vier slaapkamers en garage

Deze eengezinswoning is ideaal gelegen aan de buitenrand van Alphen aan den Rijn met een speeltuin op korte afstand in een kindvriendelijke en groene omgeving. U woont hier in een autoluwe woonwijk nabij uitvalswegen, winkelcentrum "de Herenhof", bushaltes en scholen. De ruime achtertuin heeft een beschutte en zonnige ligging alsmede een garage!

Opzoek naar een aantrekkelijke eengezinswoning? Deze hoekwoning met zonnige tuin, veel ruimte en een moderne badkamer is zeker het bekijken waard! Vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging geven wij u graag al een indruk van de indeling en de afwerking:

Begane grond
Via de entree komt u binnen in de hal. Hier vindt u het toilet met fonteintje, de meterkast met acht groepen, de trapopgang naar de eerste verdieping en de toegangsdeur naar de woonkamer.

Aan de voorzijde van de woning is de open keuken gesitueerd. Een keurige keuken in neutrale kleurstelling en zeer compleet uitgevoerd met de volgende inbouwapparatuur;
- 4-pits gaskookplaat,
- Afzuigkap,
- Koelkast,
- Vriezer,
- Vaatwasser en
- Combi-magnetron,
- Voor een eventuele Quooker of boiler is een aansluiting met een aparte groep aanwezig.

De woonkamer is keurig afgewerkt met een nette laminaatvloer. De tuingerichte woonkamer is heerlijk licht door het grote raam. Hier bevindt zich de achterdeur naar de tuin.

Van het voorjaar tot en met de herfst kunt u hier al met een klein zonnetje van de tuin genieten vanwege de gunstige ligging op het zuidoosten. Achterin de tuin een vrijstaande stenen garage met elektra aansluiting die u met een loopdeur vanuit de tuin kunt bereiken en via de garagedeur komt u uit op de autoluwe weg achter de woning.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Twee slaapkamers aan de achterzijde met een grote dakkapel waardoor er extra ruimte is ontstaan in deze kamers. Aan de voorzijde één slaapkamer en eveneens aan de voorzijde de badkamer. In 2013 is de badkamer vernieuwd en voorzien van een modern uitgevoerde douchehoek, vrijhangend toilet en wastafelmeubel.

Tweede verdieping
Overloop met toegang tot de stookruimte en de slaapkamer. Op de overloop de aansluiting voor de wasmachine en droger. Beide aangesloten op een eigen groep. In de stookruimte de heteluchtinstallatie (Brink) en de geiser. De zolderkamer is ruim, heeft een dakraam en extra ruimte door de dakkapel.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

1986

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

352 m³

Woonoppervlakte

108 m²

Perceeloppervlakte

134 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

Hete lucht verwarming

Warm water

Geiser eigendom

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Dichtbij uitvalswegen

 

Diverse scholen op loopafstand

 

Groot winkelcentrum in de buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's