Ga naar inhoud

Lentekriebels voor de volgende stap?

Claase Garantiemakelaars Daar mag je meer verwachten

Jouw NVM makelaar in Malden en omgeving Claase Garantiemakelaars

Wil je een huis kopen, laten taxeren of wil je juist je woning verkopen en ben je op zoek naar een betrouwbare makelaar in de regio Malden? Maak dan kennis met Claase Garantiemakelaars. Al sinds 1929 zijn we actief in Malden en omgeving en kennen de huizenmarkt hier als onze broekzak.

Makelaar Malden met 100% tevredenheidsgarantie

Wat mag je van ons verwachten? Als Garantiemakelaar streven we altijd naar 100% tevredenheid van onze klanten. Daarom denken we pro-actief met je mee en geven we altijd een eerlijk en deskundig advies. Jouw wensen staan daarbij altijd centraal.
100% tevredenheidsgarantie

De garanties waar je altijd van op aan kunt:

  • Altijd goed bereikbaar
    We staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden of om bijvoorbeeld een bezichtiging in te plannen. Je kunt ons bellen of via de chat of e-mail je vragen stellen. We staan graag voor je klaar om al je vragen adequaat te beantwoorden.
  • De beste presentatie
    Met een goede presentatie van de woning maak je de eerste indruk.We weten als geen ander hoe je een woning aantrekkelijk in woord en beeld brengt en via welke kanalen je deze aanbiedt. Als NVM makelaar beschikken we over een uitgebreid netwerk voor de beste presentatie van je woning. Voor een snelle verkoop en de beste prijs.
  • Persoonlijke bezichtiging
    Als je een nieuwe woning koopt, dan wil je deze natuurlijk bezichtigen en in het echt ervaren. Je wilt weten of het goed voelt. Als makelaar staan we je graag persoonlijk bij met een deskundig en eerlijk advies. Zodat je weet waar je op moet letten en wat je kunt verwachten.
  • Je zit nergens aan vast
    Als de aan- of verkoop van de woning onverhoopt niet door kan gaan of je liever met een andere partij in zee gaat, dan kun je de opdracht altijd stopzetten. We geloven in de kracht van onze dienstverlening en het samen doen. Daarom zit je nergens aan vast,
  • 100% tevredenheid
    Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom zijn jouw wensen ons uitgangspunt, leggen we gemaakte afspraken altijd vast en communiceren we helder en geven we eerlijk advies. Zo weet je waar je aan toe bent. Het kopen of verkopen van een woning is immers niet iets wat je dagelijks doet en waar je een betrouwbare partner bij zoekt.

Een huis kopen, verkopen of laten taxeren?

Wil je zonder zorgen een huis kopen of verkopen in Malden? Neem dan contact op met ons. We zijn je graag van dienst. Ook als het gaat om een woning in Nijmegen, Molenhoek of Plasmolen of een taxatie natuurlijk!

uitgelichte woningen

Waarom kiezen voor Claase Garantiemakelaars in Malden

Claase Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,6

Bij Claase Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,6. Benieuwd waarom?

woningen verkocht in de regio

vanaf april 2023 tot april 2024

is de beoordeling

die wij van onze klanten krijgen

dagen in de week

zijn wij bereikbaar voor jou

huizen verkocht door Garantiemakelaars

van een Garantiemakelaar mag je meer verwachten

bronvermelding: gebaseerd op eigen data.

Volg het laatste nieuws