Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 287.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Welkom in één van de meest geliefde woonwijken van Alphen aan den Rijn!

Wees er snel bij want wonen in deze woonwijk is zeer geliefd! Dit komt doordat het hier rustig is, zeer kindvriendelijk en erg centraal gelegen is. Vanuit de woning loopt u met 10 minuten naar het bruisende centrum van Alphen aan den Rijn. Voor kinderen is hier voldoende te beleven in de verschillende speeltuinen. Wilt u lekker wandelen, dan kunt u voor een korte wandeling naar het mooie (achtergelegen) park Rijnstroom. In dit mooie park worden regelmatig trouwreportages opgenomen en de feesten worden vaak gevierd bij (in het park gelegen) restaurant Alfreds. Voor een langere wandeling of fietstocht kunt u naar park Zegersloot. Hier kunt u heerlijk wandelen of fietsen langs het meer, naar de golfclub en/ of verschillende sporten beoefenen bij de sportvelden. Daarnaast zijn er in dit gebied een aantal restaurants en een leuke kinderboerderij. Verder zijn er in de directe omgeving verschillende scholen en uitvalswegen.

De woning is keurig, veel lichtinval, heerlijk ruim met in totaal 4 royale slaapkamer, prachtige grote badkamer en veel bergruimte. Tevens kunt u in de achtertuin volop van de zon genieten. Deze is namelijk gelegen op het zuid -westen.

Qua onderhoud is de woning ook zeer goed bijgehouden. Denkt u hierbij aan: Schilderwerk buitenzijde (c.a. 3 jaar geleden- Sikkens), Nieuwe schutting in de tuin (c.a. 1 jaar geleden), Schuur dak vervangen (c.a. 1 jaar gelden) en alle gedeeltes van de woning met een plat dak zijn reeds vervangen (c.a. 3 jaar geleden).

Begane grond
Voortuin, overdekte entree met toegang tot de woning.

Entreehal met meterkast, het toilet, trapopgang en toegang tot de woonkamer.

Royale woonkamer met veel lichtinval, lichte wanden en mooie eikenhouten vloer welke nog opgeschuurd kan worden en nog jaren mee kan.

Ruime (in u-vorm) opgestelde keuken gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Deze witte keuken beschikt over veel werkruimte, veel bergruimte, kunststof werkblad (steenlook), koel/ vriescombinatie, heteluchtoven, 4- pits gaskookplaat, rvs- afzuigkap en vaatwasser.

Achtertuin
De onderhoudsvriendelijke achtertuin met berging is volledig bestraat en gelegen op het zuid - westen. Hier kunt u volop van de zon genieten.

Eerste verdieping
Overloop met vaste trap naar 3e etage, 3 grote slaapkamers en badkamer. De gehele etage is voorzien van een nette laminaatvloer en lichte wanden. Eén slaapkamer is voorzien van een vaste kast met schuifdeuren.

Prachtige badkamer (3 jaar oud) met douchecabine, regenshower, wastafel met meubel, hangend toilet en vloerverwarming.

Tweede verdieping
Grote zolderkamer met toegang tot een grote berging. In deze berging is tevens de cv- ketel opgesteld.

Bijzonderheden
• Populaire, rustige, kindvriendelijke woonwijk;
• Zeer centraal gelegen met op loopafstand het gezellige centrum;
• Zonnige achtertuin met berging;
• Ruime woonkamer, grote keuken en prachtige badkamer;
• 4 slaapkamers en veel bergruimte;
• Zeer goed onderhouden

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben 10 jaar met veel plezier gewoond op stellingmolen 38. Onze kinderen zijn hier geboren en mooie herrinneringen zijn gemaakt. Door het park achter ons was t heerlijk wandelen en natuurlijk in de herfst kastanjes zoeken. Ook het centrum is op loop afstand met een mooi wandelingetje langs een stukje oud alphen. Het huis zelf is licht en een fijne plek om te wonen.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1988

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

366 m³

Woonoppervlakte

112 m²

Perceeloppervlakte

121 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Rustige buurt

 

Dicht bij het centrum

 

Groen

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's