Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 158.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Kleine Beerstraat 10 te Hengelo (O)

Comfort op maat... Dat biedt deze geheel gemoderniseerde en uiterst luxe uitgevoerde TUSSENWONING u als nieuwe bewoner. De woning is tot in de puntjes afgewerkt en is voor iedere nieuwe bewoner per direct te betrekken!

Kortom, wilt u direct genieten vanaf dag één in uw knusse en tot in puntjes afgewerkte woning? Maak dan nu snel een bezichtigingsafspraak!

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping, woonkamer, keuken en bijkeuken.

Vanuit de hal komt u binnen in de half open keuken, welke is voorzien van een moderne inbouwkeuken gescheiden in twee compartimenten. De keuken is opgetrokken in lichte kleurstelling, voorzien van diverse kastjes en treklades met het soft close system en heeft de beschikking over de volgende inbouwapparatuur: 4-pits gaskookplaat, vaatwasser en een hete luchtoven. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de werkkast, voorzien van elektra- en wateraansluiting.

De living meet een oppervlakte van circa 25 m² en voorziet in een ruime mate aan daglicht. De vloer is afgewerkt met een design laminaatvloer.

Achter de keuken vinden we de bijkeuken, voorzien van een uitstort gootsteen met wateraansluiting. Naast aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger vinden we hier tevens de opstelplaats voor de Cv-ketel.
Via de bijkeuken heeft u een directe toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop, badkamer en een drietal slaapkamers, welke allen voorzien zijn van een laminaatvloer. De ouderslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het woonhuis en heeft de beschikking over een riante inloopkast.

De fraaie badkamer is in 2012 geheel vernieuwd en afgewerkt in zwart/wit kleurstelling. Als sanitair heeft u de beschikking over een ligbad, inloopdouche, tweede toilet, wastafel met ombouw en een designradiator. De badkamer meet een oppervlak van circa 9 m².

Zolder:
Middels een vlizotrap te bereiken royale bergzolder. Hier heeft u optimaal de ruimte om het één en ander op te bergen.

Tuin en berging:
De verzorgde tuin is gelegen op het zonnige zuiden en aangelegd met grote terrastegels, een gazon en borders. Achterin de tuin is een houten berging geplaatst, voorzien van een schuifdeur en elektra aansluiting.

Parkeervoorzieningen en ligging:
De woning is gelegen aan een doodlopende weg met aan de voorzijde van het woonhuis voldoende parkeervoorzieningen. De op- en afrit van de A-1 is op korte afstand gelegen en in de directe omgeving zijn basisscholen.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1964, de perceeloppervlakte bedraagt 135 m², de woonoppervlakte bedraagt circa 90 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 335 m³. De centrale verwarming en warmwatervoorziening worden verzorgd door een AWB Cv-ketel van het bouwjaar 2009 (lease).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10 % waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1964

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

335 m³

Woonoppervlakte

90 m²

Perceeloppervlakte

135 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

135 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's