Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 525.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Amsterdam echt letterlijk om de hoek en een woning die helemaal af is in de zeer populaire, kindvriendelijke woonwijk Ruimzicht-West inclusief eigen garage ? 

Wij hebben hem voor u!, deze hoekwoning is echt om door een ringetje te halen, van de vloer tot en met de nok van het huis, werkelijk alles is aangepakt. Het huis is volledig geïsoleerd, nieuwe CV-installatie, vloerverwarming is aangelegd op zowel de begane grond als in de badkamer. Alle muren en plafonds zijn gestuuct, er is een schitterende keuken geplaatst voorzien van alle denkbare luxe inbouwapparatuur. Een strakke, nette badkamer kan natuurlijk ook niet achterblijven, en wat te denken van het schilderwerk, zowel binnen als buiten is vorig jaar voor u gedaan. Een nieuwe groepenkast en elektra zijn aangebracht, de voor en achtertuin zijn gestyled en alle vloeren zijn op alle verdieping schitterend door gelegd in alle ruimtes. U leest het al, echt aan alles is gedacht en als klap op de vuurpijl een eigen garage, een zeldzaamheid in Diemen! Als u door de woning loopt, dan krijgt u automatisch het gevoel van rust, licht en luxe. De huidige bewoners hebben er werkelijk alles aan gedaan om dit gevoel op alle verdiepingen en zelfs tot in de achtertuin (gelegen op het zuiden) aan u mee te geven. De woonkamer is licht en lekker ruim en door de luxe open keuken voelt hij nog groter aan. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een luxe badkamer voorzien van royale inloopdouche en voldoende opbergruimte. Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping waar zich nog een vierde royale slaapkamer bevind. Ook heeft u hier de beschikking over een aparte ruimte voor u wasmachine en droger, alsmede voldoende opbergruimte voor u winterspullen en koffers. Op nog meer spullen netjes te kunnen opbergen, is er een vliering aangebracht. De foto's laten eigenlijk al voldoende zien, maar wij nodigen u heel graag uit voor een bezichtiging, want in het echt is deze woning nog mooier! Bel ons snel voor een afspraak!

Ligging
Diemen is momenteel zeer in trek vanwege de uitermate centrale ligging. Amsterdam Oost en diverse sportparken liggen op 5 minuten fietsen. Deze woning ligt midden in het centrum, in de geliefde en op kinderen gerichte woonwijk Ruimzicht-West. De populaire buurt met veel jonge gezinnen kenmerkt zich door de ruim opgezette straten, het vele groen en speeltuinen. Op zeer korte loopafstand treft u tram en NS-station, beide met een rechtstreekse verbinding naar hartje Amsterdam. Ook voorzieningen als basisscholen, sportfaciliteiten, het Diemerbos en het overdekte winkelcentrum (AH XL, Deen, Hema, Action, Kruidvat etc.) zijn direct om de hoek.

Fietsafstand naar:
Science Park: 2,5 km
Sportvelden IJburg: 2,6 km
IJburgcollege: 4,8 km
Weesp: 7 km
Hartje Amsterdam 6,5 km

Bouwjaar: 1972
Woonoppervlakte: 116 m²
Inhoud: 397 m³
Perceeloppervlakte: 141 m² eigen grond

Bijzonderheden: 
- hoekwoning met garage;
- volledig geïsoleerd;
- op loopafstand van openbaar vervoer richting Amsterdam;
- kindvriendelijke buurt ;
- Cv-ketel 2018;
- screens;
- goede parkeermogelijkheden, door eigen garage en te verkrijgen vergunning;
- uitvalswegen naar de ring. 

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1972

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

397 m³

Woonoppervlakte

116 m²

Perceeloppervlakte

141 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

70 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Bereikbaarheid

 

Volledig gerenoveerd

 

Winkelcentrum op loopafstand

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's