Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 695.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Verassend ruime (255m2!), uitgebouwde vrijstaande woning met garage, gesitueerd in een rustige en zeer kindvriendelijke woonwijk!

Bent u op zoek naar een speelse riante vrijstaande woning met ontzettend veel mogelijkheden? Zoekt u de mogelijkheid om uw bedrijf aan huis verder uit te bouwen? Zoekt u misschien de mogelijkheid om mantelzorg aan huis te verlenen? Dan is dit uw kans!
Genieten van veel ruimte, heerlijke grote luxe keuken, een slaapkamer met badkamer ensuite en werkkamer op de begane grond met verder nog 5 slaapkamer en tweede badkamer; kortom u zult verbaasd zijn over de indeling en de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.
Tevens beschikt de woning over 2 verwarmingsketels, 1 voor de aanbouw (slaap-, werk- en badkamer begane grond) en 1 voor de rest van de woning. De begane grond is voorzien van vloerverwarming.
In deze kindvriendelijke woonwijk zult u veel rust maar ook gezelligheid ervaren. Er wonen hier veel gezinnen van verschillende leeftijden. De omgeving is mooi groen en voor de gezinnen met jonge kinderen zijn in de omgeving verschillende speeltuintjes, scholen en een leuk parkje met speeltoestellen aanwezig. Voor de gezinnen met tieners heeft de woning een gunstige ligging met op fiets afstand verschillende middelbare scholen, sportvoorzieningen, het treinstation en het gezellige centrum van Alphen aan den Rijn. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt lopend terecht bij winkelcentrum De Ridderhof of winkelcentrum De Herenhof.
Tevens kunt u via verschillende uitvalswegen de grote steden bezoeken welke allen 15 tot ca 30 minuten rijden zijn. Denkt u hierbij aan: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag Utrecht, Gouda Leiden en meer. Centraler kunt u eigenlijk bijna niet wonen.

Begane grond
Ruime, groene voortuin met parkeergelegenheid op eigen grond. Entreehal met meterkast, het toilet, trapopgang en toegang naar de woonkamer.

Royale woonkamer met rondom veel lichtinval, strak gestuukte wanden, mooie gietvloer met vloerverwarming en sfeervolle openhaard. De woonkamer biedt ruimte voor een riante zithoek, een tweede zithoek en mogelijkheid voor een ruime eethoek. De toegang tot de achtertuin is middels een schuifpui., tevens toegang tot de bijkeuken.

Ruime luxe keuken gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Deze heerlijke keuken is van alle gemakken voorzien: veel werkruimte, veel bergruimte, mooie hoogglans kastdeuren/ lades, rvs werkblad, 5- pits gas- op- glaskookplaat met wok-brander, rvs- afzuigkap, Miele inbouw koffiemachine, stoomoven, combi-oven, 2 koelkasten, vaatwasser en Quookerkraan. Kortom u kunt u hier helemaal uitleven in deze complete en luxe keuken.

Naast de woonkamer is in de aanbouw een grote werkruimte, ideaal als u veel thuis werkt of een bedrijf aan huis heeft. Vanuit de werkkamer is er een doorgang naar een tweede toilet, een bijkeuken en naar de slaapkamer met veel lichtinval. Deze ruime slaapkamer beschikt over een badkamer ensuite. Keurige badkamer met: witte wandtegels, zwarte vloertegels, douche, regenshower en dubbele wastafel met meubel. Tevens is hier ook een separaat toilet.

Fraai en speels aangelegde achtertuin met in het midden een cirkel gras, rondom leuke bestrating van verschillende tegels, stenen bloembakken, terras en toegang tot de garage.

Eerste verdieping
Overloop met 4 slaapkamers en de 2e badkamer; 1 slaapkamer beschikt over een ruime vaste kast met schuifdeuren en alle kamers zijn voorzien van een nette vloerbedekking.
De badkamer is afgewerkt met witte wand + vloertegels gecombineerd met zwarte mozaïek en verder voorzien van een ligbad, douchecabine, dubbele wastafel, toilet en designradiator.

Tweede verdieping
Ruime zolder met cv- bergruimte, tweede bergruimte en een grote vaste kast met schuifdeuren. Om de zolder zal zeker “gevochten” gaan worden. Super speels en met een vaste trap naar een entresol waar je verschillende gebruiksfuncties aan kan geven. Als slaapplek of juist een mediteer- of TV hoekje.


Bijzonderheden
- Ruime woning met royale, lichte woonkamer, luxe keuken;
- Begane grond met slaapkamer, werkkamer en badkamer ensuite;
- 4 slaapkamers op de eerste verdieping en grote zolderkamer;
- Fraai aangelegde achtertuin en garage;
- Rustige en kindvriendelijke woonwijk;
- Nabij verschillende speeltuinen en scholen;
- Gelegen in het midden van twee winkelcentra voor uw dagelijkse boodschappen.

Overige bijzonderheden;
- Bouwjaar 1979
- Woonoppervlakte ca. 255 m2
- Overige inpandige ruimte (garage) 26 m2
- Inhoud 888 m3 (exclusief de garage 106 m3)
-Perceel 411 m2 (tuinligging Noord-Oosten)

Bent u op zoek naar een speelse riante vrijstaande woning met ontzettend veel mogelijkheden? Zoekt u de mogelijkheid om uw bedrijf aan huis verder uit te bouwen? Zoekt u veel privacy? Bent u een groot gezin? Zoekt u misschien de mogelijkheid om mantelzorg aan huis te verlenen? Bel ons dan snel voor een vrijblijvende bezichtiging!

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“De woning is gelegen in een verkeersluwe en zeer kindvriendelijke wijk. Op loopafstand zijn er vier scholen en twee winkelcentra gesitueerd. De burgenbuurt staat bekend als veilige wijk om te wonen. De jaarlijkse buurt-barbecue is uitermate gezellig en een prettige manier om de buurtbewoners beter te leren kennen.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Herenhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1979

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

888 m³

Woonoppervlakte

256 m²

Perceeloppervlakte

411 m²

Indeling

Aantal kamers

8

Aantal slaapkamers

6

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Noordoost

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's