Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 425.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

BIEDEN VANAF PRIJS € 425.000,-- K.K.

In de populaire woonwijk Kerk & Zanen ligt deze zeer ruime hoekwoning met recent vernieuwde badkamer

Deze ideale gezinswoning is uniek te noemen door de fraaie ligging op de hoek, het zeer royale formaat en de verrassende indeling! Door zijn hoekligging is zowel de woonkamer als de eetkamer breder uitgevoerd als de naastgelegen tussenwoningen. Een speels en ruimtelijk effect is hierdoor ontstaan. Daarbij bevat de woning door de hoekligging extra ramen waardoor onder andere de keuken veel lichter en ruimtelijker overkomt. Daarbij telt de woning vier ruime slaapkamers en een grote opbouw met diverse indelingsmogelijkheden.

De woning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Kerk & Zanen. In de directe omgeving zijn er diverse scholen en het winkelcentrum ‘De Atlas’. U woont hier dichtbij de uitvalsweg richting de N11. Ook het NS station ligt in de directe omgeving.

Kortom: een uitgebouwde hoekwoning met een ongekend woonoppervlak, veel daglicht gelegen in een prettige buurt met volop speelvoorzieningen. Benieuwd of deze woning bij uw woonwensen aansluit? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende bezichtigingsafspraak!

Begane grond
Via de voortuin bereikt u de hal met meterkast, vaste kast en de garderoberuimte.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de woonkamer over een breedte van 6,45 meter met uitzicht over de voortuin. De woonkamer is uitgevoerd met een fraaie erker en tevens een groot raam in de zijgevel.

Via de woonkamer bereikt u de semi-open keuken uitgevoerd in twee rechte opstellingen. De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur:
- 6-pits gaskookplaat,
- afzuigkap,
- koel-/vriescombinatie,
- vaatwasser (2019),
- combi-oven en
- dubbele spoelbak.

De afzonderlijke eetkamer grenst aan de keuken en heeft openslaande deuren naar de achtertuin. Het is een heerlijke plek om te eten, borrelen, spelen en lezen. Via de openslaande deuren bereikt u de achtertuin met buitenverlichting en buitenkraan. Aan de straatzijde is de tuin afgescheiden door middel van een gemetselde tuinmuur. Achter in de tuin staat de stenen berging uitgevoerd met elektra.

Zowel via de woonkamer als de eetkamer bereikt u de tussenhal met trapkast, aparte ruimte met opstelplaats voor de wasmachine en wasdroger en de toiletruimte. Via de tussenhal bereikt u de eerste verdieping.

De vloer op de begane grond is voorzien van Frans grenen vloerdelen.

Eerste verdieping
Ruime overloop met toegang tot de vier slaapkamers, de C.V.-ruimte en de compleet gemoderniseerde badkamer. Door de bijzondere vorm van het dak hebben de twee slaapkamers aan de voorzijde een extra hoog plafond. Deze hoogte is optimaal benut door in de hoofdslaapkamer boven de drie ramen nog een ‘lichtstraat’ bestaande uit drie bovenramen te maken.

De badkamer op deze verdieping is in 2017 nog vernieuwd en uitgevoerd met een breed wastafelmeubel met twee kranen, een inloopdouche met regen- en handdouche, een ligbad en een vrijhangend toilet. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en luxe sanitair van de merken Villeroy & Boch en Grohe.

Tweede verdieping
Via de vaste trap bereikt u de tweede verdieping die in 2007 volledig is opgebouwd in de stijl van deze woning. Deze ruimte is bijzonder fraai vorm gegeven. De huidige bewoners hebben er voor gekozen om hier één open speelruimte te maken met daarnaast een grote bergkast. Met een kleine ingreep kan hier eenvoudig een vijfde en zesde slaapkamer worden gecreëerd.

De vloer van de tweede verdieping is afgewerkt met laminaat.

Bijzonderheden
- Het buitenschilderwerk van de houten kozijnen is uitgevoerd in de zomer van 2019.
- Dakbedekking van de berging is vernieuwd in 2018.
- Complete badkamer met luxe sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Grohe is vernieuwd in 2017.
- De C.V.-ketel is eveneens in 2017 vernieuwd.
- De tuin is in 2015 opgeknapt.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben een heerlijke tijd in dit huis en deze buurt gehad! Het huis voelt goed en speels met het vele licht, de aparte indeling en de ruime opbouw. Het heeft alle ruimte voor ons gezin. Onze kinderen hebben veel plekken om te spelen en wij denken met veel plezier terug aan alle gezellige diners en potjes pool met familie en vrienden!”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1997

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

599 m³

Woonoppervlakte

189 m²

Perceeloppervlakte

195 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordoost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ruimtelijk

 

Zeer veel ruimte

 

Fijne en speelse indeling

 

Ouderslaapkamer met hoog plafond

 

Opbouw met veel indelingsmogelijkheden

 

Fijne buren

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's