Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 629.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Een schitterende vrijstaande woning in jaren dertig stijl met o.a. een zeer ruime woonkamer (54 m2), moderne keuken, 5 slaapkamers, garage, oprit met parkeergelegenheid voor twee auto’s en een sfeervolle tuin met veel privacy en heel de dag zon.

De woning ligt op een rustige locatie, aan de rand van een woonwijk met alle dagelijkse voorzieningen, met zicht op de polder. Tegelijk vlakbij het centrum van de oude vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels. Verder liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, medisch centrum, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen erg gunstig. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Overdekte buitenentree van waaruit toegang tot de hal met meterkast (14 groepen en aardlek) en toilet met hangend closet en fontein. Vanuit de ruime hal toegang tot de woonkamer en garage. Ruime woonkamer met eetgedeelte, werkplek, vaste inloopkast en zitgedeelte met gashaard en royaal uitzicht op de diepe tuin. Open keuken waarvan de steekwoorden zijn; strak, wit, modern. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur te weten: oven, combi magnetron, koel/vriescombinatie (2018), inductie kookplaat (2019), close-in boiler, vaatwasser en afzuigkap. De keuken is bovendien uitgerust met extra diepe laden en bovenkasten zodat veel extra bergruimte beschikbaar is. Verder afgewerkt met aan weerszijde 2 natuurstenen grote werkbladen. De begane grond vloer is voorzien van parket en leisteen.

1e verdieping:
Overloop met tapijt en trap naar de 2e verdieping. Badkamer met hangend closet, ligbad, inloopdouche, 2 wastafels en een handdoeken nis. Bijzonder is dat er modulair getegeld is. Slaapkamer 1 met grote inloopkast en tapijt. Slaapkamer 2 met laminaat en toegang tot dakterras. Slaapkamer 3 met laminaat en ook toegang ook dakterras.

2e verdieping:
Overloop met dakkapel, tapijt en aparte ruimte met de opstelling van de mechanische ventilatie eenheid en cv-combi ketel (Intergas 2005) en tevens opslag. Slaapkamer 4 met vaste kast over volle lengte, dakkapel en laminaat. Slaapkamer 5 met vaste kast, laminaat en toegang via een luik naar de berging/vliering.

Garage:
Voorzien van elektrische bedienbare sectionaaldeur , aanrecht met gootsteen, zone voor witgoed en close-in boiler. Vanuit de garage een aparte zijdeur naar de zijkant van de woning.

Tuin:
Voortuin met oprit voor de garage voor meerdere auto’s voorzien van leisteen. Diepe achtertuin met leisteen, pergola, 2 terrassen (waarvan 1 gefundeerd en 1 met ca. 30 m2 hardhouten vlonderdelen), fruitbomen en vaste schuur achterin de tuin van 3 x 4 mtr met elektra. De tuin is afsluitbaar met een zware hardhouten poortdeur.

Diversen:
- Alarminstallatie met zone verdeling met bewegingsmelders en standsignalering op alle bewegende delen.
- HR ++ glas.
- Riante woonkamer (54 m2).
- 5 slaapkamers.
- Grote dubbele dakkapel op zolder.
- Fraaie beschutte, zonnige tuin van 21 meter diep (gehele dag zon).
- Oprit voor twee auto’s en grote luifel.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Binnen biedt het huis royaal de ruimte aan ons gezin van 2 volwassenen en 3 jongens waarvan de oudste inmiddels is uitgevlogen. Ieder zijn eigen domein, een studeerkamer, maar ook een ruime zitkamer, goed uitgeruste keuken. en werkhoek beneden en eigen ruimte boven. Alles met fijn uitzicht in de eigen diepe tuin of richting de polder. In de winter knus en warm bij de gashaard of rond de piano. Vanaf het vroege voorjaar tot eind september heerlijk in het groen rondom en met 2 terrassen altijd zon en uit de wind in de eigen diepe achtertuin. Of op het bankje voor het huis uitkijkend over het groen en de polder. De enige reden om hier te vertrekken ontstaat als er een mooie kans voorbijkomt om op een eigen kavel een eigen ontworpen huis te kunnen bouwen. Daarmee kunnen we dan gelijk inspelen op het uitvliegend kroost en de volgende woonwensen fase.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Villa

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2005

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

668 m³

Woonoppervlakte

162 m²

Perceeloppervlakte

463 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Alarminstallatie

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordoost

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Kindvriendelijke buurt

 

Vrij uitzicht

 

Energiezuinig

 

Veel opbergruimte

 

Fijne lichtinval

 

Rustige omgeving en veel privacy

 

Aan de rand van de wijk, met zicht op de polder

 

Supermarkt etc vlakbij

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's