Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 239.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Berflobeekweg 7 te Hengelo

Gelegen in de gewilde buurt "Berflo Es" ligt deze fraaie en ruime VRIJSTAANDE woning met royale woonkamer (maar liefst 36 m²), kantoorruimte (11 m²), uitgebouwde keuken met bijkeuken, een zeer royale vrijstaande stenen berging en 2 garageboxen. De woning is gelegen in een rustige straat, in de directe nabijheid van verschillende voorzieningen zoals het centrum van Hengelo, supermarkten en het treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts een paar minuten rijden.

Nieuwsgierig geworden naar deze woning? Plan dan snel een bezichtiging!

Begane grond:
Entree/hal met vaste trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast, toilet, L-vormige woonkamer met naastgelegen kantoorruimte en afgesloten smalle bergkast, keuken, bijkeuken.

De woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer en schouw met gashaard (gasleiding is momenteel afgesloten). Via een toog is de naastgelegen kantoorruimte bereikbaar. Een separate ruimte, voor meerdere doeleinden geschikt. Vanuit de kantoorruimte is er toegang tot de bergkast en het overdekte terras buiten.

De woonkeuken is ingericht met een inbouwkeuken voorzien van een aanrechtblad met enkele RVS spoelbak en groentenspoel. Als bewoner heeft u de beschikking over de navolgende (inbouw)apparatuur:
4-pits keramische kookplaat, koelkast, close in boiler van 10 liter en een afzuigkap. Tevens biedt de keuken toegang tot de kelderkast.

De bijkeuken is vanuit de keuken toegankelijk en voorzien van de aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en wasdroger. Vanuit de bijkeuken is de achtertuin bereikbaar.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping met overloop, vaste kastruimte en een bergkast met opstelplaats voor de Cv-ketel, de badkamer en een tweetal slaapkamers. Beide slaapkamers zijn voorzien van vaste kastruimte.

De vernieuwde badkamer is voorzien van een ligbad, douchegelegenheid (in bad), hangend toilet, wastafelmeubel met twee kastjes en een designradiator. Het geheel is modern van uitvoering en compleet betegeld.

Tweede verdieping:
Middels een vlizotrap te bereiken zolderverdieping.

Tuin en schuur:
De ruime achtertuin is fraai aangelegd met borders, diverse terrassen waaronder een overdekt terras en is op het oosten gelegen. Door de besloten ligging heeft u een ruime mate aan privacy.

De schuur is opgedeeld in drie delen die onderling verbonden zijn. Het linkerdeel heeft een eigen toegang vanuit de tuin en is geschikt voor een werk- of atelierruimte. Dit deel is voorzien van een gaskachel, een houten spaanplaat als vloer, elektra en gasaansluiting. Het rechterdeel is ook bereikbaar vanuit de tuin en is voorzien van een systeem plafond, 4 vaste kasten en elektra. Het tussendeel is alleen van binnen bereikbaar en dient nu als opslagruimte.

Parkeren:
Er zijn twee aparte garages die ieder vanaf buiten bereikbaar zijn. Verder kan beperkt geparkeerd worden in de straat.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1928. De perceeloppervlakte bedraagt 384 m², het woonoppervlak circa 121 m² en de woning heeft een inhoud van rond de 566 m³. De warmwatervoorziening en verwarming geschieden middels een elektrische boiler (eigendom) en een Nefit HR Cv-ketel uit 2005 (eigendom). De woning is grotendeels voorzien van kunststoffen kozijnen met isolerende beglazing. Doordat u de beschikking heeft over kantoorruimte op de begane grond, twee garageboxen en een royale dubbele berging is deze woning voor meerdere doeleinden geschikt. U kunt er bijvoorbeeld een studio creëren of kantoor/praktijk aan huis vestigen.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10 % waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het huis is gebouwd ca 1928. Daarna is het in 1961 ingrijpend verbouwd en in 1987 uitgebreid. De vorige eigenaar was serieus bezig met een postzegelverzameling. Hij heeft bij de uitbreiding het pad tussen het huis en de garages laten dichtmaken en bij het kantoor getrokken. Hierin is een lange bergkast gemaakt met een kluis. Het ruime atelier achter in de tuin is door de vorige eigenaar gebruikt voor houtbewerking en het maken van meubels. De huidige eigenaar heeft deze ruimte gebruikt voor een mozaïekatelier en het geven van workshops.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1928

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

566 m³

Woonoppervlakte

121 m²

Perceeloppervlakte

384 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Buitenzonwering, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

258 m²

Garage/berging

Garage

Garagebox

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Rustige plek/buurt

 

Veel ruimte, ook voor kantoor/atelier/werkplek aan huis

 

Veel privacy

 

Dichtbij centrum en supermarkten

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's