Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 290.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Keurige, uitgebouwde eengezinswoning met tuin op het zuidwesten in gewilde en kindvriendelijke woonwijk

Bent u opzoek naar een fraaie eengezinswoning met een leuke ligging nabij het centrum en op steenworpafstand van een speeltuin? Dan zit u hier aan de Waalstraat goed met de zeer centrale ligging nabij speeltuinvereniging Vreugdeoord, het station, diverse scholen, enkele minuten fietsen van het gezellige centrum maar ook met een centrale ligging ten opzichte van uitvalswegen.

Graag geven wij u, vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging, een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond
Via de voortuin komt u binnen in de entree met toegang tot de meterkast, kelderkast, toiletruimte, woonkamer en trapopgang naar de eerste verdieping. Onder de trap bevindt zich een verdiepte kelderkast met veel praktische opbergruimte. In de hal bevindt zich tevens de nette toiletruimte met vrijhangend toilet en fonteintje.

Via de entree komt u uit in de ruime, lichte woonkamer. De woonkamer beschikt over een grote raampartij aan de voorzijde waar in de ochtend direct de zon opvalt. Hierdoor is de woonkamer heerlijk licht. De woonkamer is afgewerkt met een fraaie houten vloer en nette wandafwerking. De open verbinding naar de keuken en de eetkamer geeft de woning een speels accent.

De open keuken is zeer compleet uitgevoerd met de volgende inbouwapparatuur;
- 4-pits gaskookplaat,
- Afzuigkap,
- Combi-oven,
- Koel-/vriescombinatie en
- Vaatwasser.

De keuken heeft een open verbinding naar zowel de woonkamer als de eetkamer door de uitbouw. Hierdoor is de woning vergroot en heeft u nu een heerlijke ruime indeling op de begane grond. Zo is ook de wasruimte hier gerealiseerd met aansluiting voor de wasmachine en wasdroger.

In de achterpui bevindt zich de tuindeur. De tuin is fraai afgewerkt en heeft de perfecte zonligging op het zuidwesten waardoor u hier kunt genieten van de middag/avondzon. De achtertuin is netjes ingericht en hier is de stenen berging (circa 6 m2) gesitueerd.

Eerste verdieping
Via de trapopgang in de entree komt u op de eerste verdieping. De overloop geeft toegang tot een drietal slaapkamers, de badkamer en de vaste kast voor extra opbergruimte.

Aan de voorzijde is de keurige badkamer te vinden die op een praktische wijze is vergroot. De badkamer is afgewerkt met een nette witte wandtegel en een zwarte vloertegel. De badkamer beschikt over een wastafelmeubel, vrijhangend toilet, een ruime douche met thermostaatkraan en een designradiator.

Een ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning en twee slaapkamers aan de achterzijde. Eén van deze slaapkamers aan de achterzijde heeft een grote kast voorzien van schuifdeuren. De andere slaapkamer heeft eveneens een vaste kast en geeft u toegang tot het zeer ruime balkon op de uitbouw. Dit balkon is over de gehele breedte van de woning en heeft een zonligging op het zuidwesten.

Tweede verdieping
Via de trap vanaf de eerste verdieping komt u op de voorzolder. De voorzolder beschikt over een kleine wastafel en de opstelplaats van de C.V. –ketel (Atag, 2008). Ook is er aan de achterzijde van de woning een dakraam geplaatst en bevindt zich hier veel bergruimte achter de schotten.

De masterbedroom is eveneens gelegen op deze verdieping. Deze slaapkamer is erg ruim, mede door de grote dakkapel welke is geplaatst aan de achterzijde. De knieschotten onder de schuine kap zorgen voor praktische opbergruimte.

Bent u benieuwd of deze woning aansluit bij uw woonwensen? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende bezichtigingsafspraak!

Bijzonderheden:
- Zowel aan de voor- als achterzijde van de woning bevindt zich een zonnescherm.
- De gehele kruipruimte is geisoleerd door de plaatsing van ISO-chips in de kruipruimte.
- De woning is voorzien van dubbel glas.
- Omstreeks 2009 is de dakbedekking van de berging vernieuwd.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Fijne plek om te wonen in leuke omgeving.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1963

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

346 m³

Woonoppervlakte

105 m²

Perceeloppervlakte

127 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Dichtbij het station

 

Dichtbij het centrum

 

Dichtbij de N11

 

Rustige vriendelijke buurt

 

Dichtbij een leuke speeltuin

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's