Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 269.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Meidoornstraat 100 te Losser

Op een prima locatie met rust, ruimte, openbaar groen en veel vrijheid vinden we deze vrijstaande woning met 3 slaapkamers, royale tuingerichte living met separate eetkamer, dichte keuken, eigen oprit met garage en een diepe achtertuin met behoorlijk wat privacy!

De woning is gelegen in een geliefde en kindvriendelijke woonwijk in de directe nabijheid van het centrum van Losser.

Indeling:
Kelder:
Royale kelder met volop provisieruimte.

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang naar de 1e verdieping, meterkast, toegang tot de kelder, eetkamer, woonkamer, achterportaal met toegang tot de bijkeuken en keuken.

De ruime, tuingerichte living meet een oppervlak van circa 29 m² en is van origine voorzien van een massieve parketvloer. Het geheel is sfeervol qua uitstraling en biedt u als bewoner enorm veel daglicht.
Een tuindeur in de achtergevel geeft rechtstreeks toegang tot de achtergelegen tuin.

Grenzend aan de living vinden we de eetkamer van circa 11 m². Een heerlijke centraal gelegen ruimte welke plaats biedt aan een royale eettafel, maar ook te gebruiken is als werkplek of hobbykamer. Ook is het mogelijk de living en eetkamer tot één centrale ruimte aan te passen, zodat een living ontstaat van maar liefst 40 m².

Vanuit de eetkamer is er via de gang/het achterportaal toegang tot de bijkeuken en keuken.

De bijkeuken biedt plek aan het toilet (staand met fontein) en voorziet in de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger. Tevens vinden we hier de opstelplaats voor de Cv-ketel. De wasmachine, wasdroger en Cv-ketel zijn opgesteld achter een 2-tal schuifdeuren.

Het keukengedeelte zelf is voorzien van een eiken inbouwkeuken met een 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap en een oven. Voor het overige veelal losse apparatuur. In het aanrechtblad verwerkt een enkele RVS spoelbak. Met een afmeting van bijna 8 m² is er nog net ruimte voor het opstellen van een kleine zithoek/eettafel.

1e verdieping:
Overloop met de badkamer en een drietal slaapkamers.

De slaapkamers meten oppervlaktes van respectievelijk 14, 12 en 9 m². De beide slaapkamers aan de achterzijde beschikken tevens nog over een balkon.

De badkamer is gelegen aan de voorzijde, is geheel betegeld in licht bruine kleurstelling en beschikt over een douchehoek met cabine, wastafel, ligbad en een staand toilet.

Bergzolder:
Via een vlizo trap is de tweede verdieping te bereiken met volop bergruimte.

Tuin, oprit, garage en stenen berging:
De garage is met de auto bereikbaar via de oprit aan de rechterzijde van het woonhuis. De garage is uitgevoerd met elektra, een openslaande deur naar de tuin en met een stalen kanteldeur (elektrisch bedienbaar) richting het voorgelegen oprit, waar u met gemak meerdere auto’s kunt parkeren. De garage meet een oppervlakte van 18 m².

Vast aan de garage een stenen berging van 12 m², voorzien van een openslaande deur richting achtertuin en elektra voorziening.

De tuin is gelegen op het noordoosten en aangelegd met sierbestrating, gazon en vaste beplanting.

Bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1962, de inhoud bedraagt 494 m³ en het perceeloppervlak 714 m². De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Intergas HR cv-combiketel van het bouwjaar 2011 (eigendom).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1962

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

494 m³

Woonoppervlakte

115 m²

Perceeloppervlakte

714 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Tuin rondom

Ligging tuin

Noordoost

Tuin oppervlakte

644 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Dicht bij het centrum

 

Huis met mogelijkheden

 

Groot perceel

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's