Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 187.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ribesstraat 5 te Borne

Wilt u betaalbaar wonen in een onderhoudsarme, vrij gelegen TUSSENWONING? Dan doet deze unieke kans zich nu voor!

Aan de rand van Borne in een rustig hofje met veel groen gelegen, gemoderniseerde en zeer lichte TUSSENWONING met 4 slaapkamers, Z-vormige living (33m²), vrijstaande stenen berging en een zonnige tuin op het westen. De woning is geheel voorzien van kunststoffen kozijnen, prima geïsoleerd en is gelegen in de woonwijk Letterveld, met voorzieningen zoals een supermarkt, basisscholen en sport in de directe omgeving. Het centrum van Borne, in- en uitvalswegen en het openbaar vervoer (NS-station) zijn vanaf deze locatie zeer goed bereikbaar.

Indeling:
Begane grond:
Hal met meterkast, toilet met fontein, vaste trap naar de eerste verdieping, half open keuken en de living.

De keuken is voorzien van een inbouwkeuken in lichte kleurstelling met de navolgende voorzieningen/inbouwapparatuur: 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, oven, koelkast, afzuigkap en een kunststof aanrechtblad waarin verwerkt een enkele rvs spoelbak.

Aansluitend aan de keuken de royale en lichte Z-vormige woonkamer. De living biedt een vrij uitzicht op de voorgelegen Ribesstraat en de achtertuin en meet in totaal een oppervlakte van circa 33 m². De vloer is afgewerkt met een vinyl vloer.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping, badkamer, separaat toilet (hangend met ingebouwde spoeling en fontein) en een drietal slaapkamers van circa 13,5, 12,5 en 9,5 m². De gehele bovenverdieping beschikt over kunststoffen kozijnen met isolerende beglazing.

De lichte badkamer is uitgevoerd met een royale douchehoek, wastafel en een designradiator. Het geheel is betegeld tot het plafond in een lichte kleurstelling. Ventilatie geschiedt op zowel natuurlijke (openslaand raam) als mechanische wijze.

Tweede verdieping:
Hier treft u een royale zolderverdieping met de overloop en een extra slaapkamer. Een verdieping die zich kenmerkt door de veelheid aan opbergruimte (achter de knieschotten) en een extra slaapkamer van 12 m² (gecorrigeerd op basis van de 1,5 meter lijn) met een extra dakvenster (Velux).

Tuin en stenen berging:
De zonnig gelegen achtertuin is verzorgd en grotendeels aangelegd met bestrating. De tuin is gelegen op het Westen. Achter in tuin een stenen berging met elektravoorziening. De tuin is via een afgesloten poort achterom bereikbaar.

Parkeervoorzieningen:
Er zijn voldoende gratis parkeervoorzieningen in de directe omgeving (onder meer direct aan de voorzijde).

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1969, het perceeloppervlak bedraagt 149 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 427 m³. De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Intergas HRC Cv-combiketel van het bouwjaar 2019 (eigendom).

Goed om te weten: deze leuke starters woning is in 2003 gerenoveerd en onder andere voorzien van kunststoffen kozijnen en deuren met isolerende beglazing. Daarnaast is in 2008 het dak volledig vernieuwd en geïsoleerd. Tevens is het woonhuis grotendeels voorzien van Trespa gevelbekleding. De buitenkant kent daardoor dus een onderhoudsarm karakter.

De ligging van het woonhuis is ideaal ten opzichte van het wijkwinkelcentrum, er zijn speelvoorzieningen voor kinderen en tevens bent u binnen enkele fietsminuten in het centrum van Borne!

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ik heb hier met veel plezier gewoond. Het is een gezellig huis, met voldoende ruimte.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1969

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

427 m³

Woonoppervlakte

126 m²

Perceeloppervlakte

149 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Tuin oppervlakte

96 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Het is een fijn huis, met veel ruimte. Ik heb er zelf met veel plezier gewoond.

 

Het huis ligt aan een rustige straat.

 

Alle voorzieningen zijn op loop- en/of fietsafstand. Te denken valt aan scholen, winkels, station, zwembad e.d.

 

Borne heeft een heel gezellig centrum, waar regelmatig iets georganiseerd wordt. En het parkeren is gratis.

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's