Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Uitgebouwde hoekwoning met ruime living en zeer fraaie, moderne afwerking

Uw droomhuis op een toplocatie: licht overgoten, modern en strak afgewerkt, goed onderhouden, een verrassend royale beneden verdieping, een moderne open keuken, een ruime achtertuin, ultiem wonen in een zeer groene woonomgeving en dit allemaal in een geliefde en kindvriendelijke woonwijk. De woonkamer zal u verbazen door de uitbouw aan de achterzijde, extra breedte van 6 meter en grote pui aan de achterzijde met openslaande deuren, vaste ramen, tuindeur en de twee extra raampartijen in de zijgevel.

De woning heeft een gunstige ligging op de hoek met een extra strook grond direct naast de woning van 53 m². Daarbij is de woning direct gelegen aan een groen strook en een met groen omgeven speeltuin. Op korte afstand liggen winkelcentrum “de Herenhof”, winkelcentrum “de Ridderhof”, scholen en uitvalswegen. Dankzij de centrale ligging nabij de N11/N207 is de gehele Randstad vanuit Alphen aan den Rijn goed bereikbaar. Schiphol en grote steden als Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam zijn binnen circa 20 tot 30 autominuten bereikbaar. Geeft u de voorkeur aan het openbaar vervoer ook dan zit u goed in Alphen.

Laat u tijdens een vrijblijvende bezichtiging verrassen door de ruimte en afwerking van deze aantrekkelijke eengezinswoning. Graag geven wij u vooruitlopend op uw bezichtigingsafspraak al een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond
Entree tot de woning via het autovrije wandelpad rond de speeltuin. Voortuin met toegang tot de woning. De hal met ruimte voor de garderobe, toiletruimte, de meterkast, de trapopgang en toegangsdeur naar de woonkamer.

Een zee van ruimte en heerlijk licht door vele raampartijen. De woonkamer is voorzien van een grote glaspartij, zijramen en een deur naar de tuin. De royale woonkamer beschikt over een leuke verdeling met een tuingerichte zithoek, een fraaie gashaard, open keuken en een royale eethoek.

De woonkeuken beschikt over een grote erker met fraai uitzicht op de groenpartij en speeltuin. De erker is daarbij voorzien van op maat gemaakte houten jaloezieën. De ruime woonkeuken is in 2013 geheel vernieuwd en van alle gemakken voorzien.

De keuken is uitgevoerd in witte kleurstelling met een antraciet composiet werkblad zeer compleet met de volgende apparatuur;
- een 5-pits gasfornuis met 90 cm brede oven,
- een afzuigkap,
- een vaatwasser en
- een quooker.

De gehele begane grond beschikt over een moderne grijze vloer met comfortabele vloerverwarming en keurige wandafwerking.

Eerste verdieping
Als we de trapopgang in de hal naar boven volgen bereiken we drie slaapkamers en de badkamer. Ook deze verdieping is netjes afgewerkt; de vloeren zijn voorzien van laminaat en de wanden zijn neutraal afgewerkt. De twee grote slaapkamers bevatten vaste kasten waarvan de ouderslaapkamer ook een wastafelmeubel bevat. De slaapkamers op de middag/avondzon zijn uitgevoerd met screens.

De badkamer is omstreeks 2010 vernieuwd en omvat een heerlijk lichte en frisse ruimte met een royale douche, wastafelmeubel, spiegelkast en vrijhangend toilet.

Tweede verdieping
De overloop met dakraam, de aansluiting voor de wasmachine en opstelplaats voor de C.V.-ketel. Vanuit de overloop toegang tot de bergruimte (in het verleden aangebracht als doka). Aansluitend de toegang tot de vierde ruime slaapkamer welke is voorzien van een dakvenster en een dakkapel. Ook deze kamer is keurig afgewerkt met een laminaatvloer en de dakkapel is uitgevoerd met een screen.

Tuin
Via de deur in de woonkamer heeft u toegang tot de acht meter brede tuin. Een heerlijke tuin op het westen! De breedte van de tuin in combinatie met de sublieme zonligging zorgt ervoor dat u de gehele dag kunt genieten van de zon in de tuin. De achtertuin is door een hovenier in 2017 bijzonder fraai aangelegd. De gezellige tuinindeling en goede bezonning zorgt voor een vakantiegevoel in eigen tuin! Daarbij is de tuin voorzien van een woningbreed elektrisch zonnescherm.

Verder beschikt de tuin over een stenen berging met elektra en een poort met een achterom.

Bijzonderheden
- Schilderwerk uitgevoerd in 2017 door een professionele schilder
- Gehele woning is voorzien van dubbel glas. Daarnaast is de woning uitgevoerd met spouwmuurisolatie en vloerisolatie. Energielabel B.
- Vernieuwde groepenkast (2017)
- De tussenschutting is in 2016 vernieuwd

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1969

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

494 m³

Woonoppervlakte

142 m²

Perceeloppervlakte

206 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Dakraam, Tv kabel, Glasvezel kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Muurisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

West

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Grote raampartijen

 

Lichte kamers door natuurlijk zonlicht

 

Gelegen aan groene strook

 

Leukste speeltuin uit de omgeving voor de deur

 

Openbaar zwembadje dichtbij waar kinderen vrij / gratis kunnen zwemmen

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Stuk grond naast het huis is bij de tuin getrokken

 

Loopafstand van de Herenhof

 

Sfeervolle gashaard

 

Vrij uitzicht achterzijde en voorzijde

 

Ramen aanwezig in de zijgevel

 

Grote stenen berging

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's