Verhuurd

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 1.625,- p.m.
Status: Verhuurd

Omschrijving

Mooi, ruim opgezet 3-kamer appartement op de 2e verdieping gesitueerd in hartje centrum met overdekte parkeerplaats in parkeergarage “Castellum”.

In het stijlvolle appartementencomplex “Palazzo” bieden wij u aan: een prachtig royaal appartement met 2 slaapkamers, grote woonkamer, ruime badkamer, bijkeuken, eigen berging, een overdekt balkon met fraai uitzicht over de Rijn. Tevens is er een overdekte vaste parkeerplaats in de tegenover gelegen parkeergarage.

Begane grond
Aankomst bij de algemene entree naast de brug. Hier vindt u de brievenbussen, het bellentableau en de intercom met camera. Via de trap of lift zijn alle etages te bereiken. Tevens bevindt zich in de kelder van het complex de berging.

Appartement 2e verdieping
Ruime entreehal met meterkast, het toilet, toegang tot bijkeuken/ wasruimte, 2 grote slaapkamers, badkamer en woonkamer. Het gehele appartement ziet er perfect uit met lichte strakke wanden en prachtige marmeren vloer in zachte tinten. Mooie badkamer met zwarte vloertegels, witte wandtegels, ligbad, douchecabine, toilet en handdoekradiator. Heerlijke ruime woonkamer met open keuken en rondom raampartijen wat zorgt voor veel lichtinval.

Open keuken in rechte opstelling met aan de overzijde een eiland. Deze is uitgerust met: lichte hoogglans kastdeuren/ lades, natuurstenen aanrechtblad, koelkast, inductie kookplaat, design afzuigschouw, vaatwasser, koeler, combi-magnetron, stoomoven en een quookerkraan.

Deze woning wordt te huur aangeboden tegen de volgende voorwaarden:
Huurperiode: voorkeur 1 jaar
Huurprijs: € 1.625 ,-- per maand inclusief servicekosten (woning en parkeerplaats)
Excl. gas / water / elektra / telefoon / internet.
Waarborgsom: 2x huurprijs bij een toereikend inkomen en beperkte onzekerheden voor verhuurder.
De huurovereenkomst komt pas tot stand als beide partijen de huurovereenkomst hebben ondertekend.

WERKGEVERSVERKLARING
Er wordt een werkgeversverklaring (vaste aanstelling) gevraagd. Deze verklaring dient van een recente datum te zijn en te zijn ondertekend door uw werkgever. Naast de werkgeversverklaring dient u drie recente loonstroken bij te voegen.
Indien u geen werkgever heeft dient u de meest recente jaaropgave van uw inkomen te overleggen. Zelfstandigen dienen een recente, door accountant of administratiekantoor opgemaakte balans en verlies- en winstrekening over twee volledige boekjaren te overleggen.
Tevens dient een kopie legitimatiebewijs bijgevoegd te worden.
Zowel de aanvrager als de eventuele partner dienen deze gegevens te verstrekken.

VERKLARING EIGENAAR / BEHEERDER / HYPOTHEEKHOUDER(S)
Indien u momenteel een woning huurt wordt tevens een verklaring van uw huidige verhuurder gevraagd of, indien u een eigen woning heeft, een hypotheekhoudersverklaring.

KREDIETCHECK
Om u als huurder te screenen dient u mee te werken aan de kredietcheck. De kosten van € 42,35 inclusief btw (€ 35,-- excl. btw) komen voor uw rekening.
Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2005

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

380 m³

Woonoppervlakte

124 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Lift

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Parkeerkelder

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige centrum

 

Eigen parkeerplaats

 

Prachtig uitzicht over de Rijn

 

Royale woonkamer

 

Royale entree

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's