Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bent u op zoek naar een heerlijk gezinshuis in autoluwe straat met ruime slaapkamers?

In de Toscaanse wijk mogen wij deze goed verzorgde woning aan u aanbieden. De ligging in de wijk is rustig met alleen bestemmingsverkeer. Wanneer u de woning binnen komt valt de ruime en lichte woonkamer direct op. De openslaande deuren naar de tuin zijn echt een verlenging van de woonkamer. Aan de voorzijde bevindt zich de nette open keuken in neutrale kleurstelling. De vloerafwerking is van vinyl en geeft de ruimte een moderne uitstraling. Op de verdiepingen vindt u de ruime en lichte slaapkamers en heeft u de mogelijkheid om op de tweede verdieping middels dakkapellen nog 2 ruime slaapkamers te creëren. Op de eerste verdieping vindt u de nette badkamer en separaat op de overloop het tweede toilet.

Deze woning kunt u direct betrekken en waar nodig kunt u nog het aantal slaapkamers en/of het woonoppervlak uitbreiden. Wij zijn enthousiast, u ook? Maak dan snel een afspraak via ons kantoor! 

De woning kent een hoog wooncomfort en beschikt over een energielabel A. De voordelen van een goed geïsoleerde woning, hoogrendement verwarmingsinstallatie en HR++-glas ziet u terug in een comfortabele binnenklimaat en een lage energierekening. 
De ligging in Saendelft is ideaal. De buurt is autoluw en in de omgeving is veel groen. Tevens zijn er in de directe omgeving diverse speelvoorzieningen voor de kinderen aanwezig en is de woning op loopafstand gelegen van het NS-station Krommenie-Assendelft, winkelcentrum, diverse scholen, sportvoorzieningen en gezondheidscentrum Assendelft. Ook de snelwegen A8, A9 en A10 zijn op korte afstand gelegen. Zo rij je in korte tijd naar de grote steden als Haarlem, Zaandam, Alkmaar en Amsterdam. En lekker uitwaaien aan de kust? Binnen 20 autominuten ben je in Wijk aan Zee. 


Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast, vaste garderobe kasten en separaat toilet met fonteintje. Tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin. Aan de voorzijde de grote leefkeuken in L-opstelling voorzien van vaatwasser, spoelbak, vriezer, koelkast, combi-oven/magnetron, 4-pits gasfornuis en wasemkap. De tuin is op het zuid-oosten gelegen met achterom, zonnescherm en separate houten berging voorzien van elektra.

Eerste verdieping:
Overloop met separaat tweede toilet, aan de achterzijde twee goed bemeten slaapkamers. In het midden van de woning de badkamer voorzien van inloopdouche, badkamermeubel, handdoekenradiator en mechanische ventilatie. Aan de voorzijde van de woning is de grootste slaapkamer gelegen met kastenwand.

Tweede verdieping:
Thans grote open zolder verdieping met opstelling C.V., aansluiting voor wasmachine/droger, dakraam en ruime opbergruimte door middel van knieschotten.


In het kort:  
- Woonoppervlak ca.: 112 m²  
- Inhoud ca.: 398 m³  
- Perceel ca.: 133 m² (eigen grond)  
- Bouwjaar: 2011
- Elektra: 8 groepen, 2 aardlekschakelaar, 1 beltrafo en 1 hoofdschakelaar 
- Energielabel: A (definitief energielabel)  
- Isolatie: dak-, vloerisolatie en isolerende beglazing (HR++)
- Schilderwerk kozijnen buitenzijde: 2015
- C.V. ketel: Intergas Kombi Kompakt HR 28/24; bouwjaar: 2011; laatst onderhoud: 2019 
- Ligging tuin: zuidoosten
- Palen voor uitbouw reeds aangebracht
- Winkels in winkelcentrum de Saen en scholen in de nabije omgeving 
- NS-Station Krommenie-Assendelft op 4 min. fietsen 
- Vrij parkeren   
- Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2011

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

398 m³

Woonoppervlakte

112 m²

Perceeloppervlakte

133 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

70 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's