Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze uitstekende TUSSENWONING staat op een plekje dat u moet bekijken. Het is niet alleen het groen van het park dat dichtbij is, ook de winkels voor uw dagelijkse boodschappen zijn op loopafstand. En wat de woning betreft: Super verzorgd. Deze woning is in 2016 flink onderhanden genomen. Zo zijn veel wanden en plafonds strak gestuukt, er is een nieuwe keuken geplaatst, een PVC-vloer in de gehele woning gelegd, de trap naar de eerste verdieping gerenoveerd en de toilet op de begane grond opnieuw betegeld. Neem daarbij de zonnige tuinligging en een uitstekende ontsluiting richting Zaandam/Amsterdam en u kunt genieten. Oh ja, ruimte te over door de ruime 4e slaapkamer op de zolder met dakkapel. Nieuwsgierig geworden: u bent van harte welkom!

Begane grond:
Entree/Hal met trapopgang, trapkast, nieuwe meterkast en toilet. Via de hal komt u in de doorzon woonkamer met veel lichtinval en een strak gestuukt plafond met dubbel gestuukte sierplint. Als bijkomende extra is de verdiepingsvloer recent geïsoleerd. De hele begane grond is voorzien van een pvc-vloer. De open keuken in L-opstelling heeft een landelijke uitstraling. Van inductiekookplaat tot combi oven en van vaatwasser tot o.a. koel/vries combinatie: alles is aanwezig. Vanuit de keuken loopt u direct de zonnige (zuidoost) achtertuin in.

1e verdieping:
Via de trap met RVS leuning komt u op de overloop met toegang tot de 3 uitstekende slaapkamers en een inbouwkast. De verzorgde afwerking van de begane grond is ook op deze verdieping aanwezig. Want ook hier hebben de slaapkamers en de overloop gestuukte plafonds, pvc-vloerafwerking en is ook hier de verdiepingsvloer recent geïsoleerd! De badkamer is gedateerd, maar van alle gemakken voorzien zoals een 2e toilet, ligbad en wastafel.

2e verdieping:
De vaste trap biedt u toegang tot de voorzolder, voorzien van een dakraam, aansluiting voor de wasmachine en voldoende bergruimte. Op deze verdieping is ook de cv ketel geïnstalleerd. Verder treft u hier een ruime 4e slaapkamer met kunststof dakkapel uit 2006.

De achtertuin is op het zuidoosten waardoor u vroeg en lang van de aanwezige zon kunt genieten. In de tuin staan 2 vrijstaande bergingen.

Benieuwd geworden naar de woning? Neem contact op met ons kantoor voor het inplannen van een bezichtiging!

Bouwjaar: 1969
Woonoppervlakte: ca. 105 m²
Inhoud: ca. 352 m³
Perceeloppervlakte: 146 m² EIGEN GROND

De ligging is ideaal. Omdat de woning in het centrum van Assendelft ligt zijn winkels, basisscholen en sportverenigingen in de directe omgeving aanwezig. Tevens bent u binnen enkele minuten op de diverse uitvalswegen richting Amsterdam, Purmerend en Alkmaar. 

Bijzonderheden: 
- aanvaarding in overleg;
- gestuukte wanden en plafonds, nette pvc-vloeren;
- tuinligging zuid-oost;
- centrale ligging nabij basisscholen, winkels en sportverenigingen;
- diverse uitgaansgelegenheden;
- kindvriendelijke omgeving.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1969

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

352 m³

Woonoppervlakte

105 m²

Perceeloppervlakte

146 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's