Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 215.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Boven de Lidl in Wormerveer ligt deze nette 4-kamermaisonnette. De huisdeur ligt op de eerste verdieping, aan de Carry van Bruggenstraat. Een brede galerij biedt een beschermde buitenruimte, aan de andere kant - op het zuiden - is een beschut balkon. De centrale ligging, met de dagelijkse voorzieningen letterlijk aan je voeten, maakt deze woning aantrekkelijk voor uiteenlopende huishoudens en/ of gezinssamenstellingen.

Allereerst de woonlaag waar geleefd wordt... De woonkamer oriënteert op de zonnige kant, het licht stroomt naar binnen waar de blik naar de verte gericht kan worden. Je kijkt hier namelijk uit over de Noorderstraat, met al het omringende groen. Ook handig om de bus aan te zien komen ;)

Het lichte karakter van de woonkamer wordt versterkt door de nog nieuwe laminaatvloer. Deze is met de zogeheten mes en groef gelegd. De wanden zijn glad gestuct, in het plafond is inbouwverlichting verwerkt.
In de keuken, die half-open in verbinding staat met de woonkamer, is nog maar twee jaar geleden een nieuw werkblad in hoekopstelling geplaatst. De apparatuur, zoals een inductie kookplaat, wasemkap, magnetron en vaatwasser dateert ook van deze tijd. Gaan nog jaren mee dus... Omdat met elektra wordt gekookt, is meteen de groepenkast vernieuwd. De fraaie achterwand bij het kookgedeelte geeft de keuken een eigentijdse uitstraling.
De opengewerkte houten trap leidt naar boven, waar drie slaapkamers te vinden zijn. Hier is eenzelfde laminaatvloer als in het woongedeelte gelegd, zonder drempels en geheel doorlopend. In de badkamer zijn een design wastafel en kraan geplaatst en is verzorgd. Datzelfde geldt voor het apart gelegen toilet, ook op deze woonlaag.

Deze woning biedt de ruimte aan één-, twee- en meerpersoonshuishoudens. Dit is een volledige eengezinswoning op hoogte, in een aantrekkelijke prijsklasse. Op een centrale plaats, omringd door voorzieningen als supermarkt, school, station én snelweg. De broodnodige ontspanning vind je bij wijze van spreken om de hoek, waar het buitengebied begint. Zoek je de reuring dan zijn het Marktplein en de Zaanweg de ultieme hotspots.

Indeling:
Begane grond: trap naar woningen.
1e Etage: brede galerij. Entree maisonnette. Hal met meterkast. Zonnige woonkamer met fraaie laminaatvloer en gladgestucte wanden. Opengewerkte houten trap naar slaapverdieping. Halfopen keuken met werkblad in hoekopstelling met ingebouwde inductiekookplaat en afzuigkap, oven, magnetron en vaatwasser. Aansluiting wasmachine.
2e Etage: overloop met vide. Slaapkamer. Tweede slaapkamer met openslaande deur naar inpandig balkon op het zuiden. Geheel betegelde badkamer met douche en moderne wastafel met design kraan. Toiletruimte met wandcloset en opstelling CV-installatie (2013). Derde slaapkamer met vaste kasten.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 83 m2;
- inhoud 261 m3;
- actieve en gezonde VvE, maandelijkse bijdrage € 113,-;
- kunststof kozijnen, ramen en buitendeur;
- nieuwe laminaatvloeren in alle loop- en leefvertrekken;
- vlakbij snelweg, station, school en supermarkten;
- aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben jaren genoten van de Carry van Bruggenstraat 45, Wormerveer maar nu hebben wij helaas besloten ons huis te verlaten. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. In de woning hebben wij iedere dag met de hele familie heerlijk kunnen genieten!”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Soortwoning

Maisonnette

Bouwjaar

1965

Bouwvorm

Bestaande_bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

261 m³

Woonoppervlakte

83 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv_kabel

Energie

Verwarming

Cv_ketel

Warm water

Cv_ketel

Isolatie

Dubbel_glas

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Geen_tuin

Garage/berging

Garage

Geen_garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Dichtbij Amsterdam!

 

Rustige buurt

 

Centraal gelegen

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's