Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 450.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Vrijstaand wonen op één van de mooiste plekjes in het centrum!

Wat een parel! De Parkstraat in het centrum vormt de verbinding tussen de Westzijde en het Volkspark. De doodlopende straat voor autoverkeer kent een lange geschiedenis. Aan het begin van de straat zorgt de Westzijderkerk (Bullekerk) direct voor de juiste sfeer en ademt direct de historie van weleer uit. Halverwege de straat is tegenover de sloot huisnummer 66 gelegen. Een statige, vrijstaande woning van begin vorige eeuw op een mooi perceel eigen grond met garage naast de woning.

De woning is in 2004 voorzien van een nieuwe fundering met betonvloer en vloerverwarming, de elektrische installatie is vernieuwd en de woning is rondom voorzien van nieuwe kozijnen met dubbel glas. Ook is de woning voorzien van muur- en dakisolatie, waardoor deze energielabel C heeft; vrij uitzonderlijk voor woningen van dit bouwjaar! Door de woonkamer te scheiden van de woonkeuken is er een heerlijk leefverdieping ontstaan.

Op de verdieping zijn de drie slaapkamers en de badkamer gesitueerd. Daarnaast is er een vierde vertrek waar zich een wasmachine-aansluiting bevindt, evenals het tweede toilet. Door middel van een vlizotrap is een ruime opbergzolder bereikbaar. Vanuit de keuken in de kelder bereikbaar. De tuin is gelegen op het noordwesten en biedt veel privacy. In de tuin bevindt zich een ruim tuinhuis.   

Misschien klinken we wat over-enthousiast, maar wij zijn ervan overtuigd dat ook u dit gevoel ervaart wanneer u de woning doorloopt. Benieuwd geworden? Reageer snel voor bezichtiging!

Bouwjaar: 1901
Perceeloppervlakte: 205 m² eigen grond
Woonoppervlakte: 107 m²
Externe bergruimte: 30 m²
Inhoud: 478 m³
Oplevering: in overleg

Het centrum van Zaandam kent een enorme populariteit en dat is niet zonder reden! Het nieuwe stadshart heeft naast vele winkels ook gezellige horeca, het Zaantheater, een bioscoop en een snelle verbinding met onze hoofdstad. Via de Westzijde zijn snel de grote rijkswegen richting Amsterdam, Alkmaar en Haarlem bereikbaar. De woning ligt op loopafstand van het station.

Bijzonderheden: 
- voorzien van een nieuwe fundering in 2004;
- 8 zonnepanelen geplaatst (2017)
- voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas (2016);
- voorzien van een houten garage en een ruim tuinhuis;
- rustige ligging in hartje centrum; 
- parkeergelegenheid op eigen erf naast de woning;
- Ideale ligging nabij diverse voorzieningen.  

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Herenhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1901

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

378 m³

Woonoppervlakte

107 m²

Perceeloppervlakte

205 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Zijtuin

Ligging tuin

Noordwest

Tuin oppervlakte

152 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand hout

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's