Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ruime eengezinswoning in rustige en kindvriendelijke wijk met heerlijke achtertuin op het westen

Deze eengezinswoning (type meander) in het rustige en groene Ridderveld in Alphen aan den Rijn is heerlijk ruim en licht uitgevoerd. U woont hier rustig nabij groen, maar ook de uitvalswegen, winkelcentrum ‘’De Ridderhof en de Herenhof’’, bushaltes en scholen zijn op loopafstand van de woning te vinden. De ruime en zonnige achtertuin op het westen, de fraaie badkamer van slechts twee jaar oud en de twee dakkapellen op de tweede verdieping maken dit een heerlijke ruime woning met maar liefst 5 slaapkamers.

Graag geven wij u, vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging, een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond
Via de entree komt u binnen in de ruim opgezette hal. In de hal vindt u de meterkast, de keurige volledig betegelde toiletruimte met vrijhangend toilet en fonteintje, de garderoberuimte, de trapopgang naar de eerste verdieping en de toegangsdeur tot het leefgedeelte.

De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over veel licht dankzij het grote raam. Het eetgedeelte bevindt zich aan de achterzijde van de woning, waar tevens dubbele openslaande deuren naar de achtertuin zijn gesitueerd. Verder is er in de woonkamer een handige trapkast gevestigd. Ideaal om extra spullen in op te bergen. De semi-open keuken is naast het eetgedeelte gevestigd aan de achterzijde van de woning. De keuken is uitgevoerd in een U-vormige opstelling en beschikt over de volgende (inbouw)apparatuur:
- 4-pits gasfornuis,
- Afzuigkap,
- Dubbele spoelbak,
- Heteluchtoven,
- Vaatwasser (ter overname)
- Koelkast (gaat mee).

Vanuit de keuken is het eveneens mogelijk om via een openslaande deur de achtertuin te betreden. De achtertuin is heerlijk ruim en gelegen op het zonnige westen zodat u kunt genieten van de avondzon. In de achtertuin is een praktische berging (circa 8 m2) aanwezig.

Eerste verdieping
Via de overloop heeft u toegang tot alle vertrekken op de eerste verdieping. Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers waarvan één slaapkamer beschikt over drie praktische vaste kasten. Aan de voorzijde bevindt zich tevens een grote slaapkamer. Ook in deze slaapkamer is een praktische vaste kast geplaatst.

Aan de voorzijde van de woning is de complete moderne badkamer gesitueerd. Deze keurige badkamer is door de huidige bewoners vernieuwd in 2017 en beschikt over een grote moderne douchehoek, vrijhangend toilet, dubbel wastafelmeubel en designradiator.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping treft u de voorzolder met de aansluiting voor de wasmachine. Tevens is hier de opstelplaats van de C.V.-ketel (Remeha, 2011) en is er aan de achterzijde praktische bergruimte gerealiseerd. Doordat aan beide zijdes van de woning een ruime dakkapel is geplaatst zijn er twee volwaardige slaapkamers gerealiseerd op de tweede verdieping.

Bijzonderheden
- Ruim wonen met maar liefst 5 slaapkamers
- Woning met onderhoudsarme kunststof kozijnen
- Woning volledig geïsoleerd met dubbelglas (sommige delen Triple glas)
- Gelegen in rustige en groene wijk nabij diverse voorzieningen

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben meer dan 20 jaar lang genoten van de Bartokhof 4, Alphen Aan Den Rijn. Het is tijd geworden voor een nieuwe fase in ons leven en wij hebben besloten ons huis te verlaten. Onze beide kinderen zijn hier geboren en we hebben het hier met onze buren altijd heel fijn gehad. In dat opzicht vertrekken we met pijn in ons hart. Het is altijd heerlijk om in de tuin bezig te zijn of in het zonnetje te zitten. En de openslaande deuren zorgen dat je zo de tuin kan inlopen. Hier hebben wij iedere zomer met het gezin heerlijk kunnen genieten en 's avond fijn buiten kunnen eten.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1970

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

443 m³

Woonoppervlakte

133 m²

Perceeloppervlakte

148 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Geluidsisolatie aangebracht door buren van nr. 6

 

Dichtbij winkels en scholen

 

Grote ramen, veel lichtinval

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's