Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zeer goed onderhouden eengezinswoning met 5 slaapkamers en diepe zonnige tuin

Deze aantrekkelijke tussenwoning heeft u veel te bieden. Het betreft een woning met, een praktisch ingedeelde woonkamer, 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een diepe zonnige tuin. Op zolder is door het overdekken van het oorspronkelijke dakterras, naast de 4e slaapkamer een zeer ruime 5e slaapkamer gerealiseerd.

De woning is gelegen in het centrum van het landelijke Woubrugge. De ligging van Woubrugge is ideaal, vlakbij Alphen aan den Rijn en centraal in het Groene Hart. Leiden bevindt zich op circa 15 autominuten en de andere grote steden (Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam ) zijn binnen circa. 40 minuten bereikbaar.
Woubrugge zelf heeft u ook het nodige te bieden: een fraai polderlandschap, diverse recreatie/sportfaciliteiten, een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal en twee basisscholen alsmede een nieuw winkelcentrum (Batehof).
Ook voor watersporters is Woubrugge de ideale gemeente met twee jachthavens en het Braassemermeer in de directe nabijheid.

Alvast een voorproefje van indeling en afwerking:

Begane grond
Entree/hal met zwart/wit betegelde vloer, garderobe, meterkast met 7 groepen en aardlekschakelaar. Keurig toilet met wasbakje en wit sanitair. De woonkamer, voorzien van een laminaatvloer en strakke wandafwerking, beschikt over een straatgericht eetgedeelte. De open keuken is voorzien een moderne hoek-opgestelde inrichting een natuurstenen werkblad, houten fronten en de volgende apparatuur: afzuigkap, koel-vriescombinatie, Smeg fornuis en vaatwasser. Speelse open trap naar verdieping. De gezellige zithoek is gelegen aan de tuinzijde met openslaande deuren naar de achtertuin.

1e Verdieping
Overloop met aansluitend toegang naar een drietal slaapkamers en de badkamer. De overloop en de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.
De nette badkamer beschikt over een mooie tegelvloer, licht-betegelde wanden, brede wastafel in meubel, inloopdouche en 2e toilet.

2e Verdieping
De oorspronkelijke zolder is enorm vergroot door het overdekken van het oorspronkelijke dakterras. Hierdoor is naast de 4e slaapkamer met bergruimte achter de knieschotten, een royale 5e slaapkamer ontstaan met prachtig uitzicht.
Deze verdieping beschikt bovendien over een wasruimte met dakvenster en opstelplaats voor de cv-ketel, wasmachine en droger.

Bijzonderheden
- De achtertuin met achterom is door de lengte van 17 meter zeer zonnig.
- Achter in de tuin bevindt zich een stenen berging met elektra (dakbedekking circa 3
jaar oud).
- Nagenoeg de gehele woning is op alle verdiepingen voorzien van een fraaie laminaatvloer.
- Volledig voorzien van dubbel glas.
- De spouwmuren zijn in 2018 geïsoleerd.
- Buitenschilderwerk 2019


Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1973

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

415 m³

Woonoppervlakte

123 m²

Perceeloppervlakte

156 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Muurisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Diepe tuin waar in de zomer altijd zon is, maar ook altijd een schaduwplek

 

Wanneer je de straat uitloopt, kom je bij de Heimanswetering. In de zomer is het heerlijk om een kleedje mee te nemen, in het gras te picknicken en naar de voorbij varende boten te kijken.

 

Dicht bij school, dicht bij de supermarkt, alles op loopafstand

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's