Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 269.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf € 269.000,= k.k.

Ruime eengezinswoning met 3 grote slaapkamers gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt!

Deze ruime eengezinswoning gelegen in een rustige en groene woonwijk is gunstig gelegen met voldoende parkeergelegenheid nabij de woning. De Weidebloemenbuurt is erg ruim van opzet en door de wijk heen zijn er voldoende parkeergelegenheden en speelvoorzieningen voor de kinderen. Winkelcentrum ‘De Ridderhof’ is op korte afstand van de wijk gelegen en ook zijn er verschillende schoten en recreatiegebied ‘De Zegersloot’ goed te bereiken. Tevens is de wijk goed aangesloten op het openbaar vervoer en zijn uitvalswegen binnen mum van te tijd te vinden.

Begane grond
De voortuin met voldoende ruimte voor een gezellige zithoek is gelegen aan een groene en gezellige kinderspeelplaats met voldoende kans op zon. De woning is gelegen aan het gedeelte waar de auto niet mag komen, waardoor het een rustig en veilig gedeelte van de wijk is en dus een heerlijke plek om te genieten van de zon.

Via de voordeur stapt u de ruime hal binnen van de woning. In de hal bevindt zich de meterkast, praktische trapkast, toegang tot de toiletruimte met fonteintje en toegang tot de woonkamer.

De ruime woonkamer is afgewerkt met een lichtbruine laminaatvloer en heeft aan zowel de voor als achterzijde grote raampartijen waardoor er heerlijk veel licht naar binnen valt. Aan de achterzijde van de woonkamer zijn er dubbele openslaande deuren naar de achtertuin geplaatst. Naast de woonkamer bevindt zich de doorgang naar de keuken.

De keuken is opgesteld in een praktische L-opstelling en bevat de volgende inbouwapparatuur:
- 4-pits gaskookplaat,
- afzuigkap,
- combi heteluchtoven
- koelkast en
- vaatwasser.

Tevens is het mogelijk om vanuit de keuken de achtertuin te betreden. De achtertuin is voor het grootste gedeelte betegelt en is voorzien van een achterom en stenen berging met elektra.

Eerste verdieping
Via de overloop komt u op de eerste verdieping. De overloop geeft u toegang tot alle vertrekken waaronder een separaat toilet met fonteintje. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich twee kamers. De eerste kleine kamer is bedoeld als bergruimte. De kamer naast de kleine kamer is een ruime slaapkamer en beschikt over twee praktische vaste kasten. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de tweede grote slaapkamer. Ook deze kamer heeft twee praktische vaste kasten.

Eveneens aan de achterzijde ligt de badkamer. De badkamer is compleet uitgevoerd en beschikt over een dubbele wastafel, douchehoek en ligbad.

Tweede verdieping
Overloop met toegang tot de wasruimte en ruime slaapkamer. In de wasruimte bevindt zich tevens de opstelplaats van de C.V.-Ketel (Vaillant, 2014). De slaapkamer beschikt over een dakkapel aan de achterzijde van de woning en over veel praktische bergruimte aan de voorzijde van de woning onder de kap.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“De Veldbloemwijk is een ontzettend fijne buurt voor gezinnen, rustig en veilig voor jonge kinderen, die naar hartelust kunnen rennen,vliegen en spelen. Dichtbij alle voorzieningen en makkelijk bereikbaar. Kortom ontzettend fijn wonen.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1970

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

447 m³

Woonoppervlakte

133 m²

Perceeloppervlakte

139 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noord

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's