Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf € 325.000,-- k.k.

Zo te betrekken hoekwoning in de zeer geliefde woonwijk Beerendrecht!

In deze mooie hoekwoning zult u aan leefruimte geen gebrek hebben! De woning is aan de achterkant uitgebouwd en dit betekent dat u kunt genieten van een zeer royale woonkamer en door de grote ramen is er veel lichtinval. De woning ziet er tip top uit, is mooi afgewerkt en voorzien van hoogwaardige materialen. U kunt er zo in!

Woonwijk Beerendrecht staat bekend als één van de meest geliefde wijken van Alphen aan den Rijn. Er is voor zowel jong als oud genoeg te beleven. Het gezellige centrum en het station liggen beiden op loopafstand. Voor een kleine wandeling kunt u terecht in het mooie park Rijnstroom dat tevens ook een populaire locatie is voor trouwreportages. Daarnaast vindt u hier het Park-theater en restaurant Alfreds Diner. Voor een langere wandeling of leuke fietsroute bent u hier ook aan het juiste adres. Aan het einde van de straat is een tunneltje welke u naar recreatiegebied Zegersloot brengt. In de directe omgeving zijn verschillende speeltuintjes, scholen en uitvalswegen.

De woning zelf beschikt over een royale uitgebouwde woonkamer, keurige complete keuken, prachtige moderne badkamer, 3 ruime (slaap)kamers en vliering.

Begane grond
Voortuin gevolgd door de entreehal met meterkast, modern toilet met wandcloset, trapopgang en toegang tot de woonkamer.

Royale, uitgebouwde woonkamer met nette, lichte wanden en een houtlook laminaatvloer. Verzorgde, complete U-vormige keuken, gesitueerd aan de voorzijde van de woning en uitgerust met kastdeuren/-lades, kunststof werkblad, 5-pits gaskookplaat, afzuiger, koel/vriescombinatie, vaatwasser en oven.

Twee paar openslaande deuren naar de nette achtertuin met achterom en door de hoekligging heeft deze woning volop zon in de middag maar ook in de avond. Links achterin staat een stenen berging met daarnaast een overkapping. Kortom: een keurige, praktische en zonnige achtertuin.

Eerste verdieping
Overloop, 2 (voorheen 3) ruime slaapkamers en badkamer. Keurige etage met lichte wanden en nette laminaatvloer. De ouderslaapkamer is woning breed en beschikt over een vernieuwde, strak afgewerkte dakkapel! De tweede kamer is nu in gebruik als salon - ideaal als u zelf ook een salon aan huis heeft - maar verkoper is bereid deze kamer terug te brengen naar een slaapkamer.

Vernieuwde, moderne badkamer met: grote antraciet grijze vloertegels, gecombineerde wandtegels, wastafel met meubel, spiegelkast met verlichting, bad met douche, tweede toilet, plafond inbouwspots en design handdoekradiator.

Tweede verdieping
Derde ruime slaapkamer welke beschikt over meerdere dakvensters en knieschotten. Stook/wasruimte met opstelling cv-ketel (Remeha 2019), wasmachine/ drogeraansluiting. Tevens aanwezig: bergvliering voor extra opbergruimte.

Bijzonderheden
- Zeer nette woning waar u zo in kunt!
- Uitgebouwde, royale woonkamer en verzorgde keuken
- 3 ruime (slaap)kamers en luxe badkamer!
- Kindvriendelijke en zeer geliefde woonwijk met alle belangrijke voorzieningen op loopafstand
- Unieke ligging bij het centrum!

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.
Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1988

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

406 m³

Woonoppervlakte

118 m²

Perceeloppervlakte

124 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordoost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Dicht bij uitvalswegen

 

Dicht bij centrum

 

Dichtbij sportvelden

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's