Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 600.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Uniek! Deze luxe vrijstaande villa op een heerlijke locatie in Assendelft. Het woonhuis is in 1990 gebouwd en sindsdien perfect onderhouden! Op de begane grond bevindt zich de ruime woonkamer met luxe parketvloer en sfeervolle haard. De moderne keuken (WST Keukens) is van 2010 en is v.v. vaatwasser, dubbele oven, inductie kookplaat en een afzuigkap. De bijkeuken biedt u veel bergruimte en gemak. Binnendoor is de garage bereikbaar. Op de verdieping zijn in totaliteit 3 ruime slaapkamers en een separaat toilet aanwezig. De masterbedroom is sfeervol en voorziet in royale kastenwanden alsmede een eigen badkamer met douchehoek en wastafel. Tevens is er nog een ruime bergvliering (stahoogte) met zeer veel bergruimte. De tuin rondom de woning is keurig aangelegd en v.v. een luxe hekwerk. Aan de achterzijde is de tuin aan het water gelegen. Op de oprit kunt u heerlijk uw auto parkeren. De wijk kenmerkt zich door allemaal vrijstaande woonhuizen, ruim van opzet en goed van kwaliteit. Dat er in deze wijk weinig in verkoop komt is derhalve logisch; hier kun je echt jarenlang met veel plezier wonen! Heeft u interesse? Bel ons gerust voor een uitgebreide rondleiding!

Bouwjaar: 1990
Woonoppervlakte: ca. 143 m² (excl. garage)
Oppervlakte garage: ca. 21 m²
Inhoud: ca. 619 m³ (incl. garage)
Perceeloppervlakte: 425 m² EIGEN GROND

De wijk is gelegen aan de buitenrand van Assendelft-Noord en kent voornamelijk bestemmingsverkeer. Op korte afstand zijn alle denkbare voorzieningen voorhanden; winkelcentrum De Saen, NS-station Krommenie-Assendelft, diverse basis- als middelbare scholen, kinderdagverblijven alsmede het zorgcentrum van het Zaans Medisch Centrum. Daarbij zijn de aansluitingen op A8 en A9 op korte afstand aanwezig waardoor Amsterdam, Haarlem en Alkmaar snel te bereiken zijn. Ook het kustgebied is binnen 15 minuten onder handbereik.

Bijzonderheden:
- luxe vrijstaand woonhuis;
- 4 kamers, 3 slaapkamers;
- woonkamer v.v. luxe parketvloer;
- keuken 2010 (WST Keukens);
- CV-installatie 2010;
- dubbele badkamer;
- eigen oprit;
- royale, diepe garage;
- zonnige achtertuin aan het water.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Villa

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1990

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

619 m³

Woonoppervlakte

143 m²

Perceeloppervlakte

425 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel, Alarminstallatie

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Tuin oppervlakte

310 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's