Prijs en kwaliteit

Wij doen waar we goed in zijn en leveren objectieve en betrouwbare taxatierapporten. Omdat wij niet investeren in statige kantoren en of dure bedrijfsauto's, kunnen we ons volledig richten op onze core business: taxeren van woningen. En dat merkt u in de kwaliteit van onze service en rapporten én in de prijs. Een goede verhouding denken wij zo.

Service

Een goede service is voor ons vanzelfsprekend. Wij zijn een onafhankelijke partij, maar dat betekent niet, dat we niet met u mee kunnen denken als dat nodig is. We streven ernaar vragen en problemen zo snel mogelijk voor u op te lossen, zodat u precies dat krijgt, wat u van ons gevraagd heeft.

Toegankelijk

Een goed taxatierapport hoeft niet uit een duur makelaarskantoor te komen. Wij houden ons bezig met de basis: het opstellen van een helder en objectief taxatierapport. Dat doen we voor iedereen, en zonder poespas. U kunt ons altijd bellen voor informatie of een afspraak. We laten u graag weten wat we voor u kunnen doen.

Kwaliteit

Wij zijn aangesloten bij het NWWI, Nederlands Woning Waarde Instituut. Elk taxatierapport dat wij uitbrengen wordt door het NWWI gevalideerd. Dat geeft u de garantie op een heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxatie.