Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 400.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Als de muren van deze woning konden spreken, dan bleven zij praten over de bijzondere geschiedenis van deze woning, de metamorfose die het huis heeft ondergaan en wie de nieuwe bijzondere bewoner zal worden.
Wat voorheen o.a. café De Schoolmeester was, maar ook textiel- en buurtwinkel is geweest, is ontstaan uit 2 woningen die samen tot 1 grootse woning zijn gemaakt.
De ruimtes zijn zeer royaal en bijzonder sfeervol. De (dubbele) woonkamer is 10 meter breed. De plafonds zijn hoog en worden sfeervol ondersteund door pilaren en bogen, waarin de stalen moderne draagconstructie zich bevindt.
Op de verdieping zijn 3 slaapkamers, een royale badkamer, een zolderkamertje met Frans balkon, alsmede een zeer royaal en zonnig dakterras van 30 m2.

Huidige eigenaar heeft er voor gezorgd dat de kwaliteit van de constructie goed is. Het gehele huis is door hem compleet onder handen genomen! Zo is het dak vernieuwd, de voorgevel geheel opnieuw opgetrokken, aanbouw voorzien van een betonnen ringfundering, een complete stalen constructie in de woning aangebracht, etc!
Neem daarbij Zaandam centrum op loopafstand inclusief alle voorzieningen van een stad en het NS-station binnen handbereik en u woont even uniek als sfeervol.

Begane grond:
Nadat u de fraaie voorgevel heeft kunnen zien, treedt u het huis via een compact entree met meterkast binnen. De woonkamer is dus bijna 10 meter breed en een waar genot om gezellige hoekjes in te richten of gewoon van alle ruimte te genieten. De sfeer wordt extra aangezet door de pilaren en bogen. Deze geven een goede afscheiding tot de royale eetkeuken, waar een grootse keukentafel met alle bijbehorende gezelligheid op zijn plek is.
De lichtkoepels zorgen ervoor dat het ook achterin de woning mooi licht is. Het moderne toilet bevindt eveneens aan de achterzijde van de woning. Het keukenblok heeft een landelijke uitstraling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Achter het huis bevindt zich een besloten groene stadstuin.

Verdieping:
De overloop heeft toegangsdeuren naar 3 grote slaapkamers en een 4e kamer, een 'zoldermaker', van waaruit u over de gehele straat uitkijkt. Door een klein trappetje, is deze ruimte te betreden. Openslaande deuren met fraai smeedijzeren hekwerk hebben een Frans balkon gecreëerd en dat zorgt voor een sfeer! Ideale ruimte om een studeerkamer van te maken.
De badkamer eveneens flink van formaat en heeft een vrijstaand ligbad, 2e toilet, nieuwe douchecabine, authentieke marmeren wastafel met dubbele wasbak en opstelplaats voor de wasmachine. Tot slot maakt het zeer royale, zonnige dakterras deze verdieping compleet.

Benieuwd geworden naar de woning? Neem contact op met ons kantoor voor het inplannen van een bezichtiging!

Bouwjaar: 1899
Woonoppervlakte: ca. 178 m2
Dakterras: ca. 30 m2
Inhoud: ca. 600 m3
Perceeloppervlakte: 105 m² EIGEN GROND

Bijzonderheden: 
- Bijzonderheid troef;
- Alle centrum voorzieningen dichtbij;
- kindvriendelijke woonomgeving;
- c.v. ketel 2019;
- grotendeels isolatieglas, dakisolatie,
- onder de verhoging van de woonkeuken bevindt zich een enorme bergruimte;
- centrale ligging.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1899

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

600 m³

Woonoppervlakte

178 m²

Perceeloppervlakte

105 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Frans balkon

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Noord

Garage/berging

Garage

Geen garage

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's