Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dit is toch een mooie helft van een dubbel woonhuis! De klasse van de uitstraling aan de buitenzijde, diezelfde klasse komt u binnen ook tegen. Eindelijk kunt u een betaalbare woning kopen die u zonder verbouwing zo kunt betrekken. Van vloer tot plafond, van wand tot keuken en van sanitair tot schilderwerk; werkelijk alles is gedaan. Als extra toetje heeft de woning zelfs een berging van 4x6 meter in de achtertuin. Als u genoeg heeft aan 3 slaapkamers, dan is dit dé woning die u serieus moet nemen.

Entree met kwaliteit parketvloer en vernieuwde meterkast. De woonkamer is super sfeervol en ook nog eens modern strak ingericht. Een voorbeeld daarvan zijn de terrasdeuren en het sfeervolle stookpunt. In 2005 is er een aanbouw aan de woning gezet waar de keuken is geplaatst. Ook deze is voor jaren kant-en-klaar. Er is een composiet aanrechtblad, een 90 cm inductie kookplaat, een gave afzuigkap en nog veel meer. Gelukkig voor u is er veel apparatuur in de laatste paar jaar al vervangen. Achter in de woning is het toilet geplaatst en ook die is van prima kwaliteit.

Via de keuken betreedt u de tuin. De uitstekend onderhouden grote berging geeft u meer dan alle ruimte voor uw spullen. Er is zelfs een overkapping gemaakt waardoor u zomers lekker lang kan genieten van het mooi weer.

1e verdieping:
De overloop heeft toegangsdeuren naar de 3 slaapkamers. Het zijn compacte kamers, die toch prima bemeten zijn en dat geldt zeker voor de ouderlijke slaapkamer. De ouderlijke slaapkamer is aan de straatzijde en heeft door de bijzondere gevel en de schuine kap een vorm en uitstraling die sfeer en karakter uitstraalt. De badkamer is luxe en ook daar hoeft u aan het 2e toilet, de douche en het wastafelmeubel niets meer te veranderen.

2e verdieping:
De bergzolder bereikt u met de vlizotrap en is de plek om al uw spullen hoog en droog op te bergen. Je kunt er net niet staan maar voldoet als bergruimte zeer zeker.

De ligging is ideaal: dichtbij winkels, supermarkten, scholen en openbaar vervoersvoorzieningen op NS-station Krommenie-Assendelft. Ook de polders van Assendelft en Krommenie zijn op korte afstand voorhanden. Dankzij de ligging is de snelweg A8 ook uitstekend bereikbaar. Interesse? Bel ons kantoor voor een vrijblijvende bezichtiging!

Bouwjaar: 1910
Inhoud: ca. 278 m³
Woonoppervlak: ca. 89m²
Perceeloppervlak: 108 m² eigen grond

In het kort:
- Sfeervol wonen op een goede locatie;
- Jaren '30 gebouwd, met betonnen en houten vloeren;
- Sfeervolle houtkachel;
- Heerlijk modern ingerichte keuken;
- Privacyvolle achtertuin;
- Luxe overkapping met grote berging;
- NS-station Krommenie-Assendelft op 5 min. fietsen;
- Funderingsmonitoring wijst uit dat de zakking klein en niet verontrustend is;
- Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben 5 jaar aan de dorpsstraat gewoond. Met een tuin op het zuiden is het altijd heerlijk buiten zitten. Met speeltuintjes om de hoek kunnen we met de kinderen lekker naar buiten. Je wandelt ook zo naar Saendelft.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1910

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

278 m³

Woonoppervlakte

89 m²

Perceeloppervlakte

108 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Muurisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Noordwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's