Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Royaal appartement op mooie plek in Saendelft!

Een unieke kans! Dit zeer goed bemeten maisonnette-appartement bevindt zich in een kleinschalig appartementencomplex aan de Sneeuwvlok in Saendelft. Appartementen van dit formaat behoren tot de grootste in deze wijk. De ligging aan een rustig hofje met uitsluitend bestemmingsverkeer is ideaal.

Het appartement heeft een zeer ruime (circa 68 m²), lichte woonkamer met openslaande deuren en open keuken, een badkamer met douche en een separaat toilet. Op de tweede verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers met voldoende bergruimte. Ook heeft u hier naast de opstelling van de CV- en mechanische ventilatie de aansluiting voor uw wasmachine en droger. Op de begane grond vindt u verder nog een eigen fietsenberging. Dit alles op korte afstand van winkelcentrum de Saen, de scholen en sportfaciliteiten. Wanneer wij de aantrekkelijke servicekosten en lage energielasten meenemen in dit plaatje is onze keuze snel gemaakt. Wacht niet te lang en bel snel voor een bezichtiging! 

- Bouwjaar: 2005 
- Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 115 m² 
- Inhoud: 405 m³
- Servicekosten: € 62,- per maand  

Het winkelcentrum met alle voorzieningen alsmede NS-station Krommenie-Assendelft zijn op zeer korte afstand. Voorts centraal gelegen t.o.v. snelwegen A8, A9 en A10 waardoor Alkmaar, Haarlem en Amsterdam zeer snel bereikbaar zijn. Ook het kustgebied is binnen 15 autominuten te bereiken.

Bijzonderheden: 
- eigen trapopgang (de krant ligt 's morgens gewoon op de mat);
- actieve en financieel gezonde VVE;
- royale, lichte woonkamer;
- cv-installatie, merk Intergas, vernieuwd in september 2020;
- rustige ligging tegenover een groenvoorziening met speeltuin;
- eigen fietsenberging op de begane grond.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Een unieke Maisonnette woning met veel vakkundig gemaakte aanpassingen om de ruimte in de woning optimaal te benutten. Zo is de woonkamer verruimt en kunnen de balkon deuren open zodat je ook in het voorjaar en de zomer heerlijk van de buitenlucht kunt genieten. Is er een mooi ligbad op maat geïnstalleerd in de badkamer. Zijn er inbouwkasten op de slaapkamers en op de gang boven die voor veel kastruimte zorgen, en is er een ruime bergruimte op zolder boven het washok, een aparte bergruimte/fietsenstalling op de begane grond, en een bergruimte boven onder het schuine dak. Een speeltuintje voor het huis is ideaal met kleine kinderen, er spelen veel kinderen in de buurt en de speeltuin is de plek waar veel kinderen elkaar voor het eerst ontmoeten. Er zijn een aantal verschillende speeltuinen op loop afstand van het huis, wat de buurt extra aantrekkelijk maakt voor gezinnen met jonge kinderen. Ook is het wonen aan een woonerf erg rustig en veilig voor kinderen. Vanaf de woning ben je snel met de auto of trein in Amsterdam, maar ook Zaanstad en Alkmaar liggen om de hoek. Omdat het maar 20 minuten is van 3 verschillende stranden, hebben we ook altijd veel tijd doorgebracht met de kinderen aan het strand voor wandelingen of zwemmen. Er zijn leuke restaurants in de omgeving, en een goeie zeil en surf school op 5 minuten afstand, waar onze kinderen hebben leren zeilen. Kortom, een leuke woning in een mooie omgeving!”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2005

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

405 m³

Woonoppervlakte

115 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Frans balkon, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Box

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Dicht bij een gezellig winkelcentrum

 

Een werkhoek met ruimte voor een groot bureau, ideaal voor thuis werken

 

Een gezellige kinderspeeltuin voor het huis

 

15 minuten met de auto naar Amsterdam

 

20 minuten met de trein naar Sloterdijk

 

Veel bergruimte op de zolder en onder het schuine dak

 

Mooie op maat gemaakte inbouwkasten zorgen voor veel kastruimte

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's