Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 398.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

VRIJSTAANDE EN UITGEBOUWDE WONING met grote aangebouwde GARAGE, een fantastisch grote tuin op het zuidwesten en gelegen in het rustige deel van het centrum. Leuke woning in een rustige buurt, veel privacy en ruimte. Bouwjaar 1925, perceeloppervlakte 478m², woonoppervlakte 130m², inhoud 400m³, garage en berging 39m².

Indeling:
Entree, gang met meterkast naar de keuken en de trap naar de 1e verdieping. De kleine keuken heeft een toegang naar de woonkamer en de eetkamer/serre. Naast de keuken is het toilet en de badkamer. De badkamer heeft een ligbad en een hoekdouche.

De eetkamer is afgescheiden van de woonkamer door openslaande deuren. Binnendoor kunt u naar de zeer ruime garage met overheaddeur en naar de bijkeuken met twee lichtkoepels en de deur naar de extra berging met een zolderverdieping. Vanuit de berging is een deur naar het achtergelegen tuingedeelte.

1e Etage:
Ruime overloop met toegang naar 4 slaapkamers. Alle kamers zijn voorzien van een dakkapel en via een losse trap is er toegang naar de zolderverdieping.

Tuin:
De ruime tuin is gelegen op het zuidwesten en heeft een oprit. Veel ruimte voor mogelijkheid van groentetuin of zonnige terrassen.

N.B: De garage is goed om te bouwen naar een fantastisch grote leefkeuken, waardoor de woonoppervlakte zal toenemen.
Deze woning is voor diverse gezinssamenstellingen geschikt.

KORTOM EEN WONING MET MOGELIJKHEDEN!

Garantiewoning = Bouwtechnokeuring + Garantieverzekering

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Met dit verhaal wil ik jullie vertellen waarom het zo fijn wonen is in de Gasstraat nr 6. Het is een bijzondere straat met een mooie geschiedenis. Vroeger stonden er tegenover ons huis 2 gastorens( vandaar de naam van de straat) met daarbij de gemeentewerf. Sinds enkele jaren staan er op deze plek woningen. Deze nieuwe bewoners hebben de straat verrijkt met gezelligheid. Als je de straat uitloopt en rechtsaf gaat heb je daar het Kanaal, de Ringvaart. Vissen , bootjes kijken in de zomer en vroeger konden we daar schaatsen in de winter. De straat uitlopend en linksaf slaand loop je zo het dorp in. Lisse heeft een verscheidenheid aan winkels. Ons huis heeft veel ruimte om te wonen zowel binnen als buiten. Voor kinderen ideaal om op te groeien. Diverse scholen staan in Lisse. Het is echt een fijn huis en de moeite waard om een kijkje te komen nemen.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1925

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

400 m³

Woonoppervlakte

130 m²

Perceeloppervlakte

478 m²

Energie

Energielabel

G

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

winkels

 

parkeergelegenheid

 

leuke buurt

 

lekker varen of vissen vlakbij huis

 

verkeersarme straat

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's