Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 430.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

LET OP: prijs betreft een bieden vanaf prijs!

Zo zie je ze niet vaak! Deze royale half vrijstaande woning is energiezuinig en heeft een vrijstaande garage, eigen parkeerplaats, royale woonkamer, 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers en een schitterend aangelegde achtertuin met bijna heel de dag zon! Hoogwaardig afgewerkt en gelegen aan de rand van Hellevoetsluis achter grenzend aan de uitgestrekte polder.

Hellevoetsluis vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte en Botlek. Binnen enkele minuten rijdt u op de N57 richting Rotterdam. Voorzieningen als scholen, speelgelegenheden en winkels zijn in de directe omgeving, het openbaar vervoer op loopafstand en het strand op fietsafstand.

Wat de eigenaren zelf over de woning zeggen:
"'s Ochtends aan de eettafel met een krantje, een ontbijtje en een heerlijk zonnetje schijnend door de grote ramen. 's Middags een boek lezen in de woonkamer in luie stoel, met een heerlijk uitzicht op de mooi aangelegde tuin.
Op een mooie zomerdag is het heerlijk vertoeven in de tuin waar de hele middag en de avond de zon schijnt, geweldig voor een bbq in de zon met vrienden nadat de kids in de boomgaard hebben gestruind. Of toch een heerlijke uitgebreide maaltijd maken in de luxe keuken, voorzien van alle gemakken.
De fietsen pakken uit de grote garage, genieten van het mooie landschap en even langs het strand. Allemaal binnen handbereik vanuit onze ruime en zeer energiezuinige woning."


Indeling:

Begane grond:
U komt binnen in de hal met de meterkast, trapkast met warmtepompsysteem en de moderne toiletruimte met inbouwtoilet en handwasbakje.
De luxe open keuken is midden in de woning gesitueerd met aan de voorzijde ruimte voor een grote eethoek met veel lichtinval dankzij de vele hoge ramen en de loopdeur. De keuken zelf is uitgerust met een natuurstenen werkblad en inbouwapparatuur als: inductiekookplaat, RVS afzuigkap, vaatwasser en quooker. In de aparte wandkast treft u de koelkast, vriezer, combioven, combimagnetron en voldoende opbergruimte.

De royale woonkamer heeft ook weer veel lichtinval door de grote raampartijen en met de dubbele openslaande deuren naar de achtertuin kunt u tijdens de mooie dagen buiten naar binnen halen en andersom. Op de vloer een mooie siergrindvloer en de wanden zijn strak gespagtelputzt.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de 3 ruime slaapkamers, allen voorzien van een Frans balkon en veel licht. De moderne badkamer is geheel betegeld en voorzien van een dubbele wastafel met meubel, inloopdouche en een inbouwtoilet. De badkamer is afgewerkt met hoogwaardige producten van Villeroy & Boch en Grohe.

2e verdieping:
Via de vaste trap komt u op de overloop met toegang tot de 2e badkamer met wastafel, ligbad en 3e! inbouwtoilet. Ook hier is er gebruik gemaakt van Villeroy & Boch en Grohe producten. Hier bevindt zich ook de vierde, royale slaapkamer met hoog plafond en Frans balkon. Vanuit hier ook een mooi uitzicht over het achtergelegen polderlandschap.
In de kamer aan de voorzijde de opstelplaats voor de wasmachine en droger, tevens is hier een praktische bergvliering gecreëerd. Deze kamer kan goed gebruikt worden als logeer- of hobbykamer.

De achtertuin is goed van formaat, schitterend aangelegd en maakt deze woning compleet. De tuin heeft meerdere terrassen, o.a. het hoofdterras is van Chinees hardsteen, er is een wateraansluiting, tuinverlichting, een vijver en veel groen. De royale vrijstaande garage/schuur is voorzien van een kanteldeur, een uitstortgootsteen en veel (opberg)ruimte.

Ook aan de energiezuinigheid is gedacht tijdens de bouw. Een gezin betaald hier slechts €39,- p/m aan energiekosten! Doordat deze jonge woning (bouwjaar 2009) is voorzien van 18 zonnepanelen (2014), een warmte terugwininstallatie, de warm watervoorziening door de boiler en een warmtepompsysteem welke zorgt voor verwarming en voor koeling in het gehele huis in de zomer. De woning is hierdoor natuurlijk ook voorzien van een energielabel A.

Een mooie, ruime woning die u met eigen ogen moet zien!

Afmetingen:

- Woonkamer : 5.00 x 5.42
- Keuken : 6.20 x 3.11
- Eetkamer : 2.62 x 3.11
- Slaapkamer 1 : 3.50 x 5.42
- Slaapkamer 2 : 3.85 x 2.98
- Slaapkamer 3 : 5.00 x 2.37
- Badkamer 1 : 3.22 x 1.81
- Slaapkamer 4 : 5.00 x 4.16
- Waskamer : 2.00 x 4.16
- Badkamer 2 : 3.00 x 1.50
- Garage : 7.37 x 3.03
- Achtertuin : 8.70 x 16.00

Bijzonderheden:
Hoogwaardig afwerkingsniveau.
Vrijstaande garage en eigen parkeerplaats aan de achterzijde (mandeling gebied).
Gehele woning heeft mooie siergrind vloeren.
5 (slaap)kamers met Frans balkon.
2 badkamers en 3 toiletten (op iedere verdieping één).
Energiezuinige boiler en warmtepomp voor warm water, verwarming en koeling.
Energielabel A.
18 zonnepanelen (ca. 3600 kwh/jr).
Warmte terugwininstallatie.
Inruil van een goedkopere woning is bespreekbaar.

In plaats van een vraagprijs hanteren we bij deze woning een bieden vanaf prijs. Elk bod boven de € 430.000,-- zal serieus door de verkoper worden overwogen.

Aanvaarding: in overleg.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het is heerlijk wonen aan de Rijksstraatweg. Alle voorzieningen zijn dichtbij. Aan de achterzijde van de woning fiets je zo de polder in! Maar ook het strand ligt slechts een paar minuten verderop. De woning zelf is van alle gemakken voorzien en zó te betrekken!”

 

Anoniem aan het woord

“Hellevoetsluis heeft een prachtige haven en een mooi meer om te varen, daarnaast lekker dicht aan het strand gelegen. Ideaal om te wonen dus en helemaal in de woning van Van Ballegooijen met een lekkere tuin op het zuiden.”

 

aan het woord

“Deze prachtige woning biedt een zee aan ruimte en is uitermate duurzaam uitgevoerd. Zonnepanelen en een warmtepomp zorgen voor een lage energierekening. De tuin op het zuidwesten is ruim en biedt in de zomer tot laat in de avond ruimte aan de avondzon. Genoeg gelegenheden voor een gezellige avond in de tuin met vrienden of als afronding van een heerlijke stranddag.”

 

aan het woord

“Hellevoetsluis een prachtige plek om te wonen ook een prachtig huis, van alle gemakken voorzien, en een heerlijke tuin, alles wat je nodig heb vind je in dit huis.”

 

aan het woord

“Alles is in de andere verhaaltjes al goed beschreven. Het is een heerlijk, groot, fijn, en zeer energiezuinig huis. Energiekosten van nog onder de €50.- per maand. En door de warmte pomp systeem ook nog eens niet alleen verwarming maar ook koeling in de zomer. Echt geweldig.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2009

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

530 m³

Woonoppervlakte

160 m²

Perceeloppervlakte

260 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

139 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Duurzaam

 

Warmtepomp

 

Zonnepanelen

 

Energie zuinig

 

Ruim

 

Goed bereikbaar

 

Dubbele badkamer

 

Altijd zonnig plekje in de ruime tuin

 

Fijne, lichte eethoek

 

Grote ramen voor natuurlijk licht in de woonkamer

 

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Kindvriendelijke buurt

 

Vrij uitzicht

 

Veel opbergruimte

 

Fijne lichtinval

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Gezellige buren

 

Dichtbij OV

 

Vlakbij openbaarvervoer

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's