Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 395.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een steenworp afstand van Oosterwolde en Noordwolde staat, landelijk doch niet afgelegen, deze zeer riante gezinswoning met aangebouwde garage op een groot perceel.
Er is een slaap- en badkamer op de begane grond.

Elsloo is op circa 10 minuten van de af- en oprit van en naar de A32 met Heerenveen (met NS-station) gelegen.

Recentelijk (augustus 2015) is de woning geheel voorzien van Jotun Demidek beits (Onderhoudsarm tot circa 12 jaar).

De woning dient intern gemoderniseerd te worden in verband met gedateerd sanitair en keramiek. Voor het overige gaat het hier om een kwalitatief zeer hoogwaardig gebouwde woning (traditioneel, stalen spanten constructie)
De perceelsoppervlakte bedraagt 1.830 m2 en biedt uitstekende mogelijkheden voor het hebben en houden van bijvoorbeeld kleinvee of andere ruimtebehoevende hobby's.
Vanuit de tuin (45 meter diep, met broeikas, schuurruimte en fruithof) een prachtig vrij uitzicht over uitgestrekte landerijen. Hier word je 's ochtends wakker met de dauw boven de velden en kun je kilometers ver wegdromen in de prachtigste Hollandse luchten en de fraaiste sterrenhemels.

Alles in en om deze woning is ruim opgezet. De woning kenmerkt zich door uitgekiende woonplattegronden met o.a. een royale bijkeuken, geïsoleerde garage met vliering, maar liefst 5 slaapkamers met mogelijkheid voor uitbreiding ten behoeve van extra kamers of werkruimte.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: entree, royale hal met toilet, garderobe, meterkast, trapopgang, werk-/hobby-/slaapkamer (16m²), de badkamer op de begane grond heeft een ligbad en een vaste wastafel.
De royale living (52m²!) met optimale bezonning in voor- en achterkamer, waarbij de eerste is voorzien van sfeervolle haardpartij is gelegen over een lengte van 12 meter van voor- naar achterzijde. De achterkamer met schuifpui naar het achtergelegen terras staat in verbinding met de keuken (16m²) die voorzien is van een hoekopgestelde keukeninrichting met 4-pits gastoestel, wasemkap, hetelucht oven, vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken is de royale provisiekelder te bereiken. Hier vindt u een uitstekende provisie-/voorraadruimte met stahoogte.

De bijkeuken met tevens achterdeur naar de tuin heeft een praktische was/droogruimte en biedt plaats aan de Nefit HRC-ketel (plaatsingsjaar 2011). Een deur vanuit de bijkeuken biedt toegang tot de in spouw opgetrokken garage. De royale zolderberging/etage is per vlizotrap te bereiken en biedt diverse gebruiksmogelijkheden. In deze garage uitstekende mogelijkheden voor inpandige werk-/hobby-/praktijkruimte.

1e verdieping: overloop, 5 slaapkamers van (resp. 6m², 7m², 8m², 9m², en 10.5m²), een royale badkamer met bad, separate douchegelegenheid, 2e toilet en wastafel. Diverse bergingsmogelijkheden danwel inbouwkastruimte op de slaapkamers.

Zolder: de ruime zolder is vanaf de overloop per vaste trap toegankelijk.

Deze woning biedt onderdak voor een ieder die het landleven lief heeft. Na een dag erop uit te zijn geweest in het kenmerkende houtwallenlandschap, heerlijk thuiskomen en je verwarmen bij de gezellige open haard.
Heeft u ruimtebehoevende hobby's (houden van kleinvee) of wilt u ruimte voor een prachtige siertuin, u vindt het hier bij deze woning.

Deze, in 1980 traditioneel gebouwde woning is voorzien van glas-, en dakisolatie en is keurig onderhouden.

Elsloo is gelegen in de gemeente Ooststellingwerf, wordt omsloten door verschillende natuurgebieden zoals de Rottige Meenthe, het Brandemeergebied, de Lindevallei, de Drents-Friese wouden en Nationaal Park de Weerribben met ongekende fiets- en wandelmogelijkheden. Op slechts enkele autominuten van Oldeberkoop, Oosterwolde, Noordwolde en Heerenveen met uitgebreide winkelvoorzieningen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1980

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

895 m³

Woonoppervlakte

255 m²

Perceeloppervlakte

1830 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Zonneterras

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's