Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 287.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

*** Let op nu zeer scherp geprijsd, voor diegene die nog dit jaar wil beslissen hebben wij deze zeer scherpe koopsom bepaald***

Goed onderhouden vrijstaande karakteristieke woning (bj. 1953) met vele mogelijkheden, zonnige tuin, eigen oprit en ruime garage. Voorzieningen als winkelcentrum, scholen, kinderdagverblijf en bushalte op loop- en fietsafstand. Woning is gemoderniseerd met behoud van authentieke elementen.

INDELING
Entree via karakteristieke hal met originele vloer. Hal geeft toegang tot toilet, kelder, trapopgang, woonkamer en keuken. Woonkamer met veel raampartijen en sfeervolle open haard. De woonkamer heeft een massief eiken parketvloer afgewisseld met Noorse lei.
Ruime keuken geeft toegang tot bijkeuken met afgesloten ruimte voor wasmachine, droger en cv-ketel, kastruimte en toegang tot tuin en garage. Deze zeer ruime garage (10m lang!) is tevens geschikt om op te delen in meerdere ruimtes zoals praktijkruimte, atelierruimte en is voorzien van een lichtkoepel, CV en elektra. Sfeervolle en zonnige tuin op het zuiden die tevens vanuit de voortuin bereikbaar is.

EERSTE VERDIEPING
Karakteristieke trapopgang met authentieke glas-in-lood ramen zorgen voor veel lichtinval op de ruime overloop. Overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers en een badkamer. Grote ouder-slaapkamer aan voorzijde (waren voorheen 2 kamers) met rondom raampartijen, slaapkamer aan achterzijde met afgesloten trapopgang naar zolder. Badkamer met badkamermeubel, douche, ligbad en toegang tot prachtige finse sauna.

TWEEDE VERDIEPING
Ruime zolder met dakkapel bj. 2004 en sfeervolle balkpartijen. Thans in gebruik als bergzolder maar door de ruimte en dakkapel zeer geschikt om er 2 slaap- en of werkkamers in te richten.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1953

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

585 m³

Woonoppervlakte

118 m²

Perceeloppervlakte

240 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Sauna

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Muurisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Plaats

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's