Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 187.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

BEOORDEELT U EEN WONING SLECHTS OP DE VOORGEVEL?
Wellicht dat u deze unieke twee-onder-één-kap-woning dan mis loopt! Wat te denken van een woonkamer van circa 40 m², een fraaie woonkeuken, 4 slaapkamers, volop privacy in de zonnige achtertuin en keurige staat van onderhoud. U vindt het allemaal in deze woning terug, maak geheel vrijblijvend een afspraak en laat u verassen wat deze woning u nog meer te bieden heeft!

INDELING: o.a. hal/entree, toilet (hang) met fontein, zeer royale U-vormige woonkamer met fraaie laminaatvloer, woonkeuken voorzien van een aanbouwkeuken in hoekopstelling uitgevoerd en voorzien van vaatwasser, combi-magnetron en keramische kookplaat. Een royale bijkeuken/berging welke voorzien is van een wasopstelling en veel bergruimte. Op de eerste verdieping een overloop, 3 slaapkamers (waarvan één zeer royaal), nette badkamer voorzien van douchecabine, ligbad met whirlpoolsysteem en wastafel. Op de tweede verdieping bevindt zich de 4e slaapkamer, cv-opstelling en veel bergruimte.

INFO: bouwjaar 1994, volledig geïsoleerd, badkamer en toilet vernieuwd (2003), gehele begane grond is voorzien van sierpleister en plafonds opnieuw gestuct (2010), bitumineuze dakbedekking vernieuwd (2008), cv-installatie (2008), de tuin is circa 8 meter diep, waarvan de laatste 3 meter in bruikleen is van de gemeente Hoogeveen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1994

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

397 m³

Woonoppervlakte

130 m²

Perceeloppervlakte

243 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

243 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's