Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 219.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Het hele jaar door recreëren in deze unieke WATERWONING! Dat kan in Maasbommel aan de Gouden Ham. Dit unieke gebied biedt naast de watersporter ook de fietser of wandelaar vele dagen recreatieplezier.

Combineer dit met het comfort van dit unieke woonhuis met parkeergelegenheid op eigen terrein, een zonnige tuin en het schitterende terras met uitzicht over de altijd levendige haven en plas.

Naast de schitterende unieke ligging is ook deze recreatiewoning uniek. Met name door het gebruik van duurzame materialen zoals red cedar gevelbekleding, kunstof dakdekking en prima isolatie is deze woning een goede investering voor de toekomst. Ook de privé steiger en het terras aan het water staan garant voor optimaal genot van deze woning.

Indeling:
Niveau 2 (begane grond): hal met toilet, woonkamer met dubbele deuren naar terras, open compleet ingerichte keuken met koelkast, vaatwasser, oven en gaskookplaat.

Niveau 3: met ruime badkamer met bad, douche, toilet en 2 wastafels, C.v.- en wasmachineruimte en 2 grote slaapkamers waarvan 1 met Frans balkon en schitterend uitzicht.

In het souterrain (niveau 1) bevindt zich een derde ruime slaapkamer en berging.

Algemeen:
-Bouwjaar 2005.
-Woonoppervlakte 112 m².
-Bergruimte 36 m².
-Inhoud 515 m³.
-Kaveloppervlakte 359 m².
-C.v. met HR-combiketel en radiatoren.
-Airco.
-Als eigenaar bent u lid van een beheersvereniging welke o.a. zorg draagt voor het gehele buitenonderhoud en parkmanagement.

Aanvaarding: in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2005

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

515 m³

Woonoppervlakte

112 m²

Perceeloppervlakte

359 m²

Buitenruimte

Tuin

Voortuin, Zijtuin, Zonneterras

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's