Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 500.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

BIEDEN VANAF: € 500.000,=

Echt buiten wonen doe je in het land van Maas en Waal en in Horssen in het bijzonder! Combineer dat met deze BOERDERIJ waarbij bij de renovatie het behoud van de sfeer van toen en het comfort van nu uitgangspunt is geweest. Voeg daarbij de centrale ligging t.o.v. de A73, A50 en A15 en het winkelcentrum van Druten op nog geen 5 minuten afstand, dan kun je met recht spreken over een uniek aanbod.

Deze boerderij heeft de volgende indeling:
Gang, sfeervolle zitkamer van 38 m² met t.v. hoek, werk- of slaapkamer, ruime eetkeuken van 30 m² met compleet ingerichte keuken, gewelfkelder, lichte opkamer van 24 m², badkamer met toilet, 2 wastafels en ligbad, tussenhal, toilet, c.v. ruimte en grote slaapkamer van 30 m².
Voormalige deel met gebintconstructie (90 m²) en doorloop naar aangebouwde schuur van 95 m², momenteel in gebruik als garage-berging.

1e etage: sauna/fitnessruimte, badkamer met douche en toilet, slaapkamer van 22 m² en een slaapkamer van 18 m² met inloopkast.

Daarnaast ligt de boerderij op een kavel van 2420 m² met veel groen en enkele doorkijkjes naar de omliggende landerijen. Wilt u een grotere kavel bijvoorbeeld voor het realiseren van een paardenhobby of dergelijke? Uitbreiding van de kavel is bespreekbaar.

Voor extra sfeerimpressie kijk op: www.lekkerwoneninmaasenwaal.nl

Algemeen:
- kaveloppervlakte 2420 m²
- woonoppervlakte 255 m²
- deel en berging 183 m²
- HR combi ketel met gekoppelde boiler uit 2009

Aanvaarding: in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1900

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

2070 m³

Woonoppervlakte

255 m²

Perceeloppervlakte

2420 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's