Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 174.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Hengelose Esstraat 68 te Hengelo (O)

Netjes afgewerkte karakteristieke jaren '30 erkerwoning gelegen op korte afstand van de binnenstad en in de directe omgeving van alle voorzieningen. De woning beschikt over vier slaapkamers (waarvan één slaapkamer de open ruimte op zolder betreft), een moderne keuken, riante woonkamer en een zonnige tuin met stenen berging.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping met daaronder de kelderkast, woonkamer, keuken, achterportaal met toegang naar de badkamer.

De royale L-vormige woonkamer meet een oppervlakte van circa 29 m² en beschikt aan de voorzijde over een erker. De kamer is afgewerkt met een nette laminaatvloer. Door de grote ramen zowel aan de voor- als achterzijde is er volop daglicht toetreding tot de woonkamer.

Vanuit de woonkamer is er directe toegang tot de keuken, voorzien van een inbouwkeuken. Aan beide zijden van de keuken is een keukenblok geplaatst, voorzien van een duropal aanrechtblad met daarin verwerkt een rvs spoelbak. De navolgende inbouwapparatuur is van toepassing: 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, rvs afzuigkap, combi magnetron en een koelkast.

De badkamer bevindt zich op de begane grond en voorziet in een douchecabine met wastafel. Tevens is hier de aansluiting aanwezig voor de wasmachine. Ventilatie geschiedt door middel van mechanische ventilatie.

Eerste verdieping:
Overloop en drie slaapkamers. De gehele verdieping is afgewerkt met eenzelfde soort laminaatvloer.

De slaapkamers meten oppervlaktes van circa 13 m², 7,5 m² en 5 m², waarbij de slaapkamer aan de voorzijde de beschikking heeft over een vaste kast en een wastafelmeubel. De slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot het platte dak en beschikt ook over vaste kastruimte. Fraai detail..... de originele paneeldeuren zijn nog aanwezig.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap te bereiken verdieping voorzien van een dakkapel (achterzijde) waardoor een extra riante slaapkamer is ontstaan. Rondom zijn knieschotten aangebracht waar het één en ander aan bergruimte beschikbaar is.

Tuin en berging:
U kunt heerlijk genieten in uw zonnige achtertuin, welke is gesitueerd op het zonnige zuiden. De tuin is maar liefst 25 meter diep en aangelegd met verschillende terrassen, borders met beplanting en achter in de tuin een vijverpartij. Achter de badkamer is een stenen berging aangebouwd met daarachter een houten overkapping. De tuin is tevens via de zijkant van de woning bereikbaar met de fiets.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1936, de inhoud ligt rond de 335 m³ en de perceeloppervlakte bedraagt 236 m². De centrale verwarming geschiedt door middel van een Nefit Economy Cv-ketel van het bouwjaar 2001 (eigendom).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1936

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

335 m³

Woonoppervlakte

96 m²

Perceeloppervlakte

236 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

236 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's