De (ver)huizen specialist voor Veendam en omstreken.

Bent u op zoek naar persoonlijke begeleiding en een vakkundige makelaar? Dan bent u bij Ommeland Makelaardij en Assurantiën aan het goede adres. Wij hebben kennis van zaken, ruimschoots 30 jaar ervaring, een uitstekende kijk op woningen en staan sterk in onderhandelingen ! Naast ons enthousiasme kunnen wij ons goed inleven in uw situatie, waardoor we succesvol zijn. Voor menigeen hebben wij de woning goed en proffessioneel verkocht of aangekocht ! Onze nieuwste ontwikkelingen zijn o.a. social media, youtube-filmpjes en twitter !

Ben je opzoek naar een woonhuis, appartement of toch iets anders? Kijk dan in ons complete aanbod!

Bekijk het complete aanbod

Welkom bij Ommeland Makelaardij en Assurantiën

Hypotheken

Het kopen van een huis is een grote uitgave. Voordat u op zoek gaat naar uw droomhuis, bespreken wij van Ommeland Makelaardij en Assurantiën wat uw financiële mogelijkheden zijn. Vanzelfsprekend is dit eerste gesprek geheel vrijblijvend. Na zo'n intake gesprek weet u precies waar u aan toe bent en kunt u onbezorgd op zoek naar uw nieuwe woning.

Lees meer over hypotheken

Vrijblijvend een lease berekening maken met lease-nederland.nl

Maak berekening

De juiste verzekeringen voor mijn huis.

Ommeland is er voor in voor- en tegenspoed. Wij houden vrijblijvend uw verzekeringsportefeuille kritisch tegen het licht, geven u een deskundig advies en helpen mee een perfect passend Privé Verzekeringsplan voor u samen te stellen.

Lees meer over verzekeringen

Alle nutsvoorzieningen in één keer geregeld!

Voor jouw benodigde nutsvoorzieningen zoals als energie (gas & elektra), internet, televisie, water en telefonie kan je ook bij ons terecht.
Wij werken samen met Maandlasten Manager. Sinds 2013 verbinden zij jaarlijks meer dan 15.000 adressen.
Wens je gratis, vrijblijvend én onafhankelijk telefonisch advies? Laat je gegevens achter, dan nemen de specialisten van Maandlasten Manager contact met je op.

Ik wil advies!

Liever zelf direct vergelijken en afsluiten? Ook dat kan!

Direct afsluiten

Passend aanbod automatisch in je mail?