{{ ('frontend.global.type.' + viral.get('type')) | trans }}: {{ viral.get('address').getShortAddress() }}

Wil je meer informatie over dit adres
Met {{ portal_name }} krijg je het verhaal van het huis en de buurt te zien. Dit is een verhaal uit de eerste hand, persoonlijk en toch ook heel informatief.

Meer informatie

Ben je een bekende van dit adres?
Dan heeft de bewoner jouw hulp nodig! Jouw verhaal en ervaring in en rondom dit huis zijn heel interessant voor potentiële {{ viral.get('type') == 'buy' ? 'kopers' : 'huurders' }}. Deel het via HelpMee!

Ik help graag mee!

Help jij {{ viralpromoter.get('user').get('name') }} mee?

{{ viralpromoter.get("user").get("name") }} helpt {{ parent.get("user").get("name") }} mee via "{{ portal_name }}". {{ portal_name }} zorgt er op een sympathieke manier voor dat {{ viral.get('type') == 'buy' ? 'de verkoop' : 'het verhuur' }} van de {{ viral.get('address').getShortAddress() }} snel bij mensen bekend raakt. Vaak zitten er, zonder dat je het weet, potentiële kopers in je eigen sociale kring.

Momenteel doen er {{ viral.get('counter').get('promoter') }} mensen mee, iedereen strijdt mee in de competitie om diverse mooie prijzen te winnen. Zo maak je bijvoorbeeld kans op: {{ randomPrize.get('title') }}

{{ viralpromoter.get('user').get('name') }}

{{ viralpromoter.get('viral').get('counter').get('promoter') }}

{{ viral.get('counter').get('promoter') }} deelnemers totaal

Toon alle deelnemers Verberg alle deelnemers

Kenmerken

{{ viralpromoter.get('user').get('name') }} en de {{ viral.get('counter').get('promoter') }} andere deelnemers hebben al aangegeven wat zij kenmerkend vinden voor de {{ viral.get('address').getShortAddress() }}. Bevestig deze kenmerken, voeg kenmerken toe en maak kans op diverse prijzen!

Anekdotes

Wat maakt de {{ viral.get('address').getShortAddress() }} voor jou bijzonder? Heb je een mooie herinnering, een leuke ervaring of wat vind jij tof aan de straat, stad of wijk? Houd in je achterhoofd dat het leuk, handig of nuttig moet zijn voor een toekomstige bewoner. Deel het en verdien punten!

Help jij {{ viralpromoter.get('user').get('name') }} mee?

Je hebt inmiddels al {{ collectedPoints.total }} punten!
Wil jij met je verdiende punten kans maken op de prijzen?
Meld je dan nu aan en help de bewoners van de {{ viral.get('address').getShortAddress() }} met de promotie van hun woning.

{{ viralpromoter.get('user').get('name') }}

Welke prijzen zijn te winnen?

Sharing = caring!

Deel deze pagina en zorg dat meer mensen weten dat de {{ viral.get('address').getShortAddress() }} {{ viral.get('type') == 'buy' ? 'te koop' : 'te huur' }} staat. Wie weet zit de potentiële {{ viral.get('type') == 'buy' ? 'koper' : 'huurder' }} wel in je eigen netwerk, of misschien ken je iemand die één van de beloningen wel kan gebruiken :-)

Prikbord

Vind je het leuk om een bericht achter te laten? Aanmoedigen of een vriendelijke groet, de berichten die je op het prikbord plaatst zijn voor alle deelnemers zichtbaar.

Aangeboden door:
{{ viral.get('agent').get('name') }}

{{ viral.get('agent').get('text1') }}

Meer info