Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 389.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Gelegen in het karakteristieke stadje Batenburg, deze VRIJSTAANDE WONING met zeer royale garage, 4 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer, separate eetkamer, woonkeuken, ruime kelderruimte met stahoogte en veel bergruimte op de 1ste verdieping, die met een kleine aanpassing tot 5de slaapkamer kan worden verbouwd. Nette aangelegde tuin, met vrij uitzicht aan de voorzijde en aan de achterzijde uitzicht op de kerk.

In deze multifunctionele woning kunt u al uw wensen realiseren! Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

De woning is gebouwd in ca. 1912 als boterfabriek, waarna het in 1925 is verbouwd tot woonhuis met bakkerij. In 1963 verbouwd tot kruidenierswinkel en vanaf 1994 uitsluitend tot woonhuis. Batenburg staat bekend om zijn monumentale panden, waaronder de kasteelruïne Kasteel Batenburgen en twee interessante en gerestaureerde kerken, welke zijn gelegen op loopafstand van de woning. Binnen een minuut loopt u op de dijk en kunt u genieten van de natuur, maar ook van het in 2011 vernieuwde haventje van Batenburg (gelegen aan de Maas). Met de basisschool in het dorp is het ook een uitstekende plek voor een gezin.

Wonen in landelijke rust en toch slechts op 10 autominuten van het centrum van Wijchen en op 15 autominuten van de grote industrieterreinen van Wijchen, Beuningen en Nijmegen -West.

Indeling:

Begane grond:
Royale entree met meterkast, doorgang naar de garage en sfeervolle openslaande deuren naar de ruime hal. De hal is voorzien van een trapopgang naar de 1ste verdieping (met trapkast), toiletruime met toilet, fontein en deels betegeld in een lichte kleurstelling, badkamer met douchecabine, wastafel, wasmachineaansluiting en geheel betegeld in lichte kleurstelling. Zowel de entree als hal zijn voorzien van een tegelvloer. Woonkeuken met een L-vormig keukenblok met diverse apparatuur en kamer en suite deuren naar de eetkamer. De eetkamer geeft via de vernieuwde schuifpui toegang tot de achtertuin en is voorzien van een laminaatvloer. Ruime, lichte woonkamer met gashaard en voorzien van laminaatvloer. Vanuit de tussengang heeft u toegang tot de kelderruimte en gaat u via enkele treden naar de boven de kelderruimte gelegen overloop, slaapkamer en 2de badkamer. De slaapkamer is voorzien van 2 vaste kasten en de badkamer is voorzien van ligbad, toilet, wastafel en deels betegeld. Op de overloop is een 2de vaste trap naar de 1ste verdieping.

1ste Verdieping:
Overloop met ruime vaste kast, 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer (ca. 85 cm hoger gelegen) is te bereiken via enkele treden en heeft een dakkapel, 2 vaste kasten en een bergruimte. De voorste slaapkamer is tevens voorzien van een dakkapel. Separate en ruime L-vormige bergruimte met Cv opstelling (Cv-ketel Nefit 2013). Deze ruimte kan met een kleine aanpassing tot 5de slaapkamer worden verbouwd.

Kelder:
Ruime kelder van ca. 34 m2, met stahoogte en voorzien van meerdere ramen. Deze ruimte is perfect te gebruiken als bijvoorbeeld een speel- of hobbyruimte.

Garage:
Aangebouwde zeer royale stenengarage (ca. 41 m2), bereikbaar vanuit de entree van de woning. De garage is voorzien van houten openslaande deuren naar de oprit/parkeerplaats voor de garage, deur naar de achtertuin, elektra en grondwaterpuls;

Tuin:
Fraai aangelegde zonnige tuin, met in de achtertuin een sfeervolle veranda (2005) over bijna de gehele breedte van de woning. De tuin beschikt over meerdere terrassen waardoor het er de gehele dag goed vertoeven is!

Algemeen:
Bouwjaar: ca. 1912, Woonoppervlakte: ca. 294 m2 (excl. garage ca. 41 m2), Inhoud: ca. 815 m3, Perceeloppervlakte: 735 m2

Bijzonderheden:
* Vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning en vanuit de achtertuin prachtig zicht op de kerk;
* De dakbedekking van het platte dak is geheel vernieuwd in 2015;
* De dakgoten zijn in 2016 afgetimmerd met trespa;
* Schilderwerk buiten deels zomer 2015 en deels april 2016;
* Het karakteristieke Maasdorp Batenburg is 1 van de oudste “steden” van Gelderland en is bekend om zijn kasteelruïne Kasteel Batenburg en de vele rijksmonumenten. Met de basisschool in het dorp is het ook een uitstekende plek voor een gezin.
* Oplevering in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1912

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

815 m³

Woonoppervlakte

294 m²

Perceeloppervlakte

735 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's