Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 99.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dit appartement, dat gelegen is op de 3e etage, met prachtig uitzicht over openbaar groen en het 'Hertenkamp', is modern uitgevoerd en VOLLEDIG voorzien van kunststof kozijnen/ramen. Op de begane grond bevindt zich een zeer royale berging. Het complex kenmerkt zich door z'n centrale ligging; op korte afstand bevinden zich twee wijkwinkelcentra en het alles biedende winkelcentrum van Hoogeveen ligt op enkele fietsminuten.

INDELING: o.a. hal/entree, geheel betegelde toiletruimte, keuken met provisiekast (voorzien van wasmachine-aansluiting) en een fraaie aanbouwkeuken voorzien van o.a. vaatwasser, 4-pits gaskookplaat en koelkast, doucheruimte in lichte kleurstelling met wastafel en douche, 2 slaapkamers met laminaatvloer, waarvan 1 met deur naar een op het zuiden gelegen balkon, doorzonwoonkamer met fraaie laminaatvloer.

INFO: verwarming middels blokverwarming (centrale ketels zijn in 2009 vernieuwd), beheer van het appartementencomplex door een actieve Vereniging van Eigenaren die zorg draagt voor een goede staat van onderhoud.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1960-1970

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

200 m³

Woonoppervlakte

75 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's