Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 369.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zijlstroom 74 Leiderdorp

Unieke, moderne en royale (circa 186 m2) woning met garage en 2 terrassen, één gelegen aan de zuid/oost
(ochtend/middag zon) en één aan de noord/westzijde (middag/avond zon). De Boogwoningen zijn gebouwd in 2007 en v.v. vloer-, muur- en dakisolatie, alsmede dubbele beglazing.

De woning is gunstig gelegen in de omgeving van De Kagerplassen, De Dwarswatering en De Zijl, alsmede nabij een recent aangelegd natuurgebied met wandel mogelijkheden. Gunstige ligging t.o.v. winkelcentrum De Winkelhof, uitvalswegen o.a. Rijksweg A4-N11 en op circa 10 minuten fietsen naar het centrum van Leiden.

Indeling:
Entree, hal met meterkast en deur naar ruime L-vormige garage/berging (5.47 x 5.39/2.94 m).

1e Verdieping:
Overloop: royale woonkamer bestaande uit een zit en eetgedeelte, marmoleum laminaat vloer, spachtelputz wanden en trapkast, schuifpui aan de voorzijde met frans balkon, serre (circa 3.19 x 2.78 m) met schuifpui aan de achterzijde naar dakterras. open keuken in L opstelling v.v. kookplaat (inductie), vaatwasser, afzuigkap, combi-oven. Tweede hal, berging en toilet met fontein.

2de verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers (circa 4.34 x 3.18, 5.34 x 2.40 en 4.35 x 3.15 m) v.v. marmoleum vloer en spachtelputz wanden. Moderne badkamer (circa 2.90 x 2.42 m) met inloop douche, ligbad, hangend toilet en wastafel.

3de verdieping:
overloop, kast met CV-opstelling. Royale slaapkamer (circa 4.58 x 3.21 m) v.v. marmoleum vloer en spachtelputz wanden, schuifpui naar dakterras (circa 5.86 x 3.94 m) op middag/avond zon en met fraai uitzicht. Royale berging/wasruimte (circa 5.71 x 2.92 m.) met lichtkoepel (eventueel geschikt voor het maken van een tweede badkamer).

Algemeen:
Woonoppervlakte circa 186 m2
Inhoud: 729 m2
Betreft een appartementsrecht met servicekosten van circa € 62,50 per maand.
Moderne architectuur met een niet alledaagse indeling.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het huis heeft volgens het bestemmingsplan de functie van geluidswal voor de poldervilla's die ook in het wijkje Driegatenbrug staan. Daarom denken mensen vaak dat je in het huis heel veel last hebt van het geluid van de drukke weg. Maar als je eenmaal binnen bent merk je dat je die weg eigenlijk helemaal niet hoort. Zeker met de schuifdeur tussen de serre en de keuken dicht is er niets van te horen. Daarnaast het formaat. Iedereen vergist zich in hoe groot dit huis wel niet is. De ruime 180 vierkante meter is ook daadwerkelijk bruikbaar. In alle kamers komt voldoende daglicht binnen, waardoor ze allemaal heel bruikbaar zijn als slaap-, studeer- of speel-kamer.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2005

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

730 m³

Woonoppervlakte

186 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's