Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 599.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze stijlvolle, luxe afgewerkte stadsvilla (2003) met multifunctionele woon-/werkbestemming, fraai aangelegde tuin en vrijstaande garage met opbouw heeft een geweldige woonoppervlakte van 250 m2 en is gesitueerd op 15 autominuten van Amsterdam.

Bij de bouw van deze woning is geen detail ongemoeid gelaten, wat heeft geresulteerd in een mooi vormgegeven, veelzijdig woon-/werkobject met riante leefruimten en luxe voorzieningen.

Bijzonder is de vormgeving met de toren aan de voorzijde. Deze geeft op elke woonlaag extra meters en een speelse vormgeving aan de betreffende ruimtes. Door de gehele woning treft u luxe wand-, vloer- en plafondafwerking en de keuken en sanitaire voorzieningen zijn stijlvol en uitgebreid.

De living meet ruim 65 m2. De slaapkamers op de 1e verdieping ca. 19, 15 en 12 m2. En op de 2e verdieping een kantoor-/werkruimte van 45 m2 en een kantoor-/werkruimte annex slaapkamer van ca. 14 m2. Daarnaast zijn er op de 1e verdieping twee ruime inloopkasten en op de 2e verdieping diverse bergruimten.

De vrijstaande garage meet 12 x 6 meter en heeft een totale oppervlakte van 120 m2 verdeeld over 2 lagen. De garage is aan de straatzijde toegankelijk via een elektrische deur en biedt ruimte aan 4 auto's. Er is verwarming, elektra (tevens krachtstroom) en water aanwezig. Op de verdieping bevindt zich een bergruimte, toiletruimte en lichte werkruimte (bijvoorbeeld te gebruiken als atelier).

De achtertuin van 17 x 8 meter stijlvol aangelegd en v.v. sierbestrating en een hardhouten terras. De erfafscheiding is heeft een stenen voet met houten opbouw.

Op loopafstand bevindt zich het vernieuwde stadshart van Zaandam met vele winkel- en uitgaansgelegenheden. Het rijkswegennet A7 en A8 bereikt u binnen 10 minuten.

Graag informeren wij u uitgebreid over dit unieke object tijdens een uitgebreide rondleiding!

Indeling:

Begane grond: entree/hal met meter- en garderobekast, trapopgang met trapkast, royale toiletruimte met wandcloset en fontein, fraai vorm gegeven living met grote raampartijen aan de voorzijde en openslaande deuren naar de achtertuin, elektrische haard, royale vaste kast, keuken met keukenlijn in hoekopstelling v.v. granieten werkblad, inductie kookplaat, combioven, koel-/vriescombinatie en veel bergruimte.

1e verdieping: overloop, 2 aparte inloopkasten, zeer ruime ouderslaapkamer aan de voorzijde, 2 goed bemeten slaapkamers aan de achterzijde (1 met openslaande deuren en Frans balkon), luxe badkamer uitgevoerd in natuursteen met wastafel v.v. badmeubel, douchecabine met stort- en handdouche, ligbad, wandcloset en designradiator.

2e verdieping: overloop, toiletruimte met wandcloset en fontein, kantoor-/werkruimte met vaste kasten en ruimte met aansluiting wasmachine, 2e kantoor-/werkruimte annex slaapkamer met vaste kasten en opstelling c.v.-ketel en boiler.

Bijzonderheden: bouwjaar 2003, perceeloppervlakte 353 m2 eigen grond, volledig geïsoleerd, woonoppervlakte 250 m2, inhoud 770 m3, diverse rolluiken en screens, elektrische verwarmd (woonhuis en garage), oplevering overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2003

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

770 m³

Woonoppervlakte

250 m²

Perceeloppervlakte

353 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

170 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's