Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 259.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

!!Verkocht onder voorbehoud (Thijs)

OPEN HUIS OP DINSDAG 8 MEI 2018 VAN 16.30 TOT 17.30 UUR. U BENT VAN HARTE WELKOM.
(vóór dit open huis is het niet mogelijk de woning te bezichtigen)

Deze nog vrij nieuwe en zeer goed onderhouden tussenwoning is in een bijzondere stijl gebouwd. De woning bevindt zich in een plezierige, rustige wijk en is centraal gelegen.

De verkoper vertelt:
“Overkamp is een fijne, kindvriendelijke buurt net buiten het dorpscentrum. De ligging van de woning is heerlijk: erg dicht bij winkelcentra, scholen en bossen. Je bent zo in het centrum van Zutphen. Het openbaar vervoer is prima, er zijn diverse bushaltes op loopafstand. De woning heeft voor en achter een vrij uitzicht. Aan de voorkant kijk je uit op een parkje met een mooi aangelegde siervijver en aan de achterkant is er een groot grasveld met bomen. De bouwstijl van de woning is uniek. Binnenin is de hoge, zeer ruime woonkamer bijzonder.”


Indeling van de woning:

Begane grond:
Bij het betreden van de woning valt meteen de fraai betegelde vloer in de ontvangsthal op. De hal bevat een toilet en de meterkast. De ene deur achterin leidt naar het trappenhuis, de andere deur naar de woonkamer.

Bijzonder aan de woonkamer is het hoge plafond. De buitenwand bestaat voornamelijk uit grote ramen en twee deuren naar de tuin. Daardoor is de woonkamer erg ruim én licht. Een elektrische open haard draagt bij aan de gezellige sfeer. In een hoek van de woonkamer geeft een deur toegang tot een berging. Deze berging steekt uit aan de achterkant van de woning.

Via een klein trappetje komt u van de woonkamer in de iets hoger gelegen open keuken. Aan de raamzijde is er een werkblad met spoelbak en kasten. De inbouwapparatuur bestaat uit een zes-pits gaskookplaat, oven, afzuigkap en vaatwasser. De keuken heeft veel opbergruimte; vooral de grote kast springt eruit. Door de deur in de keuken komt u terecht op het balkon aan de voorkant van de woning. Hier heeft u een mooi uitzicht op de siervijver.

1e verdieping:
Vanuit de overloop betreedt u zes ruimtes: drie slaapkamers, de badkamer, een toilet en een berging. In de grootste slaapkamer is een ruime kast ingebouwd. De moderne badkamer bevat een bad, een douche en twee wastafels. In de berging kunnen de wasmachine en de droger staan.

Tuin:
Wanneer u vanuit de woonkamer naar buiten stapt, komt u in een zonnige, goed afgeschermde tuin. Deze ligt op het zuidwesten. Vooraan is er plek voor een zitje. Midden in de tuin is er een grasperk, dat wordt geflankeerd door plantenborders. De tuin grenst aan een groot grasveld, zodat u geen last heeft van verkeer.

Souterrain:
Hier bevindt zich de garage waar u uw auto kunt neerzetten. U loopt vanuit het souterrain met de trap naar boven.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2000

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

552 m³

Woonoppervlakte

123 m²

Perceeloppervlakte

196 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

85 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Heerlijke kindvriendelijke buurt

 

Vlakbij winkelcentra,scholen ,sportscholen etc etc

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's