Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 162.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Heerlijk wonen in deze nagenoeg geheel GEMODERNISEERDE, ZEER ROYALE TUSSENWONING. Deze ideale gezinswoning is gelegen in de rustige maar kindvriendelijke woonwijk de Oostermeenthe.

De keuken is recent gerenoveerd en het schilderwerk dateert van 2015.

De woning heeft vanuit de woonkamer "vrij" uitzicht op een groenvoorziening met speeltoestellen.
Door de grote raampartijen aan de voor en achterzijde en een goede bezonning en dus een heerlijke lichte woonkamer
De totale perceelgrootte is 156m² en het woonoppervlakte is maar liefst 143m². De achtertuin ligt op het westen en is via de achtergelegen steeg achterom bereikbaar.

Indeling:
Begane grond: entree, tochtportaal/hal met meterkast, trapkast en vaste trap naar de verdieping, een doorzon woonkamer met vloerverwarming, de in lichte kleurstelling uitgevoerde keukenopstelling heeft uitstekende keukenapparatuur waaronder een 5-pits gaskookplaat, combi-oven, koelkast, vaatwasser en afzuigschouw. Vanuit de keuken een toegangsdeur naar de achtertuin.


1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers, keurige badkamer met hangtoilet, ligbad, wastafelmeubel en radiator. In de badkamer is ruimte aanwezig voor een separate douchegelegenheid. Vanaf de overloop een vaste trap naar de zolder.

2e verdieping: zolder met Velux kantelraam, mogelijkheid voor het realiseren van een extra slaapkamer , opstelplaats t.b.v. witgoed, mechanische ventilatie en opstelplaats van de CV-ketel (HRC, Remeha 2010).

Achter de woning is een praktische, geheel bestrate plaats, aangelegd met een groot zonneterras en een houten berging (welke voorzien is van elektra en ruimte biedt voor o.a. fietsen en tuingereedschap).

EXTRA INFO:
- Door de hoge kapconstructie zeer riante slaapkamers!;
- De woning wordt centraal verwarmd door middel van een HR combi-ketel uit 2010.
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- De woning is grotendeels gerenoveerd, geen achterstallig onderhoud.

De Oostermeenthe is een sfeervolle 70-er jaren wijk met alle gezinsbenodigdheden binnen handbereik. Scholen, wijkwinkels (Albert Heijn, warme bakker Bergsma), sportvoorzieningen (w.o. sportinstituut Musculus, sport- en recreatiebad `de Waterwyck´) op loopafstand en het stadshart, medisch centrum Steenwijkerland en kindercreche op 5 minuten fietsen. Het NS-station en carpoolplaats binnen 1 km. Door de gunstige ligging een goede ontsluiting naar de A32 met aansluiting op de A7 en A28.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1971-1980

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

390 m³

Woonoppervlakte

143 m²

Perceeloppervlakte

156 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

60 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's